Haha! Dit 3 jarige meisje at 18 yoghurtjes toen haar moeder 10 min weg was

Haha! Dit 3 jarige meisje at 18 yoghurtjes toen haar moeder 10 min weg was

Iedere moeder herkent het wel: een peuter kun je eigenlijk niet alleen laten. Als je hem of haar maar even alleen laat, kan er zelfs van alles misgaan. Gelukkig was dit een onschuldig incident waar het kleintje slechts een misselijk gevoel aan over liet. 

Deze foto zegt het allemaal: je kleintje 10 minuten alleen laten is eigenlijk al een echte no go. Dit kleine schatje at namelijk in deze hele korte tijd maar liefst 18 yoghurtjes. Toen haar moeder opnieuw de kamer in kwam en haar kleine meid zo zag, leek het meisje trots. De foto ging viral en gelukkig konden heel veel mensen hier hard om lachen.

Uiteraard is het wel een goede reminder aan wat er allemaal wel niet kan gebeuren. Wat is het meest gekke dat jouw kind ooit zonder jouw toezicht gedaan heeft?

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Mammievandrie

    Hoe kan dat kind vanuit de kinderstoel al die 18 bakjes yoghurt pakken uit de koeling en open maken?? En al stonden ze naast haar Hoe komt ze aan een lepel??? Erg sterk verhaal 😂. Wat mensen al niet doen om in de publicitet te komen😂

  • Barbamammie79

    Kan het bijna niet geloven! Wauw! Is echt snel

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50