Grappige foto’s: vader doet stoere mannendingen met zijn te vroeg geboren zoon

Grappige foto’s: vader doet stoere mannendingen met zijn te vroeg geboren zoon

Vader Matt MacMillan had bij zijn dochter zijn photoshop-talent gebruikt om grappige foto’s te bewerken van zijn babydochter die verschillende sporten deed. Dat wilde hij ook doen bij zijn zoontje, maar dat liep anders dan gedacht…

Zijn zoon Ryan werd negen weken te vroeg geboren en moest lang in het ziekenhuis verblijven. “Het leek wel een eeuwigheid”, zegt hij. “Maar we lieten ons niet gek maken. We maakten de grap dat hij niet te vroeg was geboren, maar dat hij juist een beetje voor loopt.”

Lees ook:
Vader maakt prachtige gemanipuleerde foto's van zijn kinderen

Stoere mannendingen

Zo kwam hij op het idee om een fotoserie te maken van zijn zoon waarin hij hem allemaal stoere mannendingen laat doen. En dit is het resultaat:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

7 leden zijn nu online
Aanmelden