Goed nieuws voor zieke dochter Chantal Bles en Robert Doornbos

Goed nieuws voor zieke dochter Chantal Bles en Robert Doornbos
  • in Kinderen
  • 0
  • 2747
  • 05/02/2019

Goed nieuws voor Jada, de dochter van styliste Chantal Bles en voormalig autocoureur Robert Doornbos. In juni 2018 werd er een tumor met uitzaaiingen bij het driejarige meisje gevonden.

Goede uitslagen

“Vandaag is het wereld kanker dag en vandaag hebben wij goede uitslagen gekregen van Jada haar scans! We zijn er stil van.. wat een emotie! Wat een ontlading!”, vertelt Chantal op Instagram.

Trots

Na tien maanden strijden kreeg het gezin eindelijk goed nieuws: “Zo trots als een pauw zijn wij op onze Jada! Tegelijkertijd denken we aan de aankomende jaren waarin er iedere 3 maanden echo’s en scans zullen volgen om te kijken of de kanker ook weg blijft”.

Diagnose

Jada werd na de diagnose geopereerd om de tumor en uitzaaiingen te verwijderen en onderging daarna bestralingen en chemotherapie. In juli kregen Chantal en Robert een tweede kind: zoon Josh.

Dit bericht bekijken op Instagram

Vandaag is het wereld kanker dag en vandaag hebben wij goede uitslagen gekregen van Jada haar scans! We zijn er stil van.. wat een emotie! Wat een ontlading! Na 10maanden lang strijden kregen we dan eindelijk goed nieuws! Zo trots als en pauw zijn wij op onze Jada! Tegelijkertijd denken we aan de aankomende jaren waarin er iedere 3 maanden echo’s en scans zullen volgen om te kijken of de kanker ook weg blijft. Vandaag denken wij extra aan alle strijders, de families en vrienden die aan het vechten zijn, die deze ziekte hebben overwonnen maar ook aan de strijders die het helaas niet hebben kunnen redden... wat ik jullie mee wil geven..Hou elkaar vast,zie elkaar,luister en geef elkaar wat vaker een knuffel en leef het leven! #wereldkankerdag #samensterk @robertdoornbos #jadamylena

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50