Ginny & Georgia-actrice bevallen van eerste kindje

Ginny & Georgia-actrice bevallen van eerste kindje
  • in Moeder
  • 0
  • 799
  • 23/06/2023

Brianne Howey, de 34-jarige actrice die Georgia speelt in de Netflix hitserie Ginny & Georgia, is bevallen van haar eerste kindje. De actrice deelde onlangs een foto met het pasgeboren kindje en het is zo schattig!

Felicitaties

De kersverse moeder werd overstelpt met felicitaties van onder andere haar tv-kinderen Antonia Gentry en Diesel La Torraca. ‘Welkom mijn kleine liefde', schreef ze onder de foto. "OH MY GOD GEFELICITEERD", schreef haar tv-dochter Antonia Gentry. ‘‘Onze allerkleinste kleine perzik is HIER! Ik hou van je, mama, goed gedaan,’’ voegde haar tv-zoon Diesel La Torraca toe.

Zwangerschap

Howey, die is getrouwd met de advocaat Matt Ziering, kondigde de zwangerschap op 15 maart jongstleden via een Instagram post aan. Op de foto zien we de actrice met haar buikje.

Huwelijksbootje

Howey stapte in 2021 in het huwelijksbootje met Ziering, nadat ze hun huwelijk moesten uitstellen vanwege de coronapandemie. Het gelukkige paar ontmoette elkaar voor het eerst in een bar via gemeenschappelijke vrienden en kort na hun eerste ontmoeting begonnen ze te daten. De twee waren ongeveer zes jaar samen voordat Ziering de vraag stelde.

We wensen de kersverse ouders veel geluk en plezier toe!

Lees ook

Ginny & Georgia-actrice zwanger van eerste kind
Geboorteverlof voor partners: hoe zit dat?

Bron: Thebump

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50