Gezocht: de leukste uitspraken van je kind

Gezocht: de leukste uitspraken van je kind

Kinderen zijn zo heerlijk onbevangen en eerlijk. Dat zorgt soms voor uitspraken die behoorlijk op je lachspieren kunnen werken of waardoor je het liefst door de grond wilt zakken. BabyBytes is op zoek naar de leukste uitspraken van jouw kind!

“Mama, zit er weer een baby in je billen? Ze zijn zo dik…”. Of: “Kijk, die mevrouw lijkt wel uit dat ene spookje!”, “Op Roodkapje, zeker?”, “Nee, op die heks!”

Lees ook:
De grappigste uitspraken van jullie kinderen!

Eerste gesprekje

Als je kinderen nog niet kunnen praten dan verlang je soms naar dat eerste gesprekje. Dat je gezellig even met elkaar kunt babbelen en dat ze eindelijk duidelijk kunnen maken wat ze willen. Maar als het eenmaal zo ver is, kunnen ze ook dingen zeggen die je compleet kunnen verrassen en op je lachspieren werken. En soms zeggen ze dingen tegen anderen waardoor je het liefst spontaan onzichtbaar zou willen worden.

 

Heb jij zo’n leuke uitspraak van je kind(eren)? Laat hieronder of op onze Facebookpagina een reactie achter of mail naar chantal@babybytes.nl o.v.v. ‘grappige uitspraken’.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50