Geweldige oplossing voor tekening op de muur

Geweldige oplossing voor tekening op de muur

De stiften en potloden liggen bij ons thuis achter een gesloten deur, waar mijn peuter en dreumes niet zelf bij kunnen komen. Tekenen mogen ze doen aan de eettafel, als ik erbij ben. Op die manier probeer ik te voorkomen dat er met watervaste stift woest op de muren wordt gekrast. 

Ouders Eric en Kim hadden daar ook iets beter over na moeten denken. In een onbewaakt moment stond hun zoon Ryan namelijk doodleuk een huisje op de muur te tekenen. Het overkomt meerdere ouders en het zal mij ongetwijfeld ook ooit overkomen. Moeder Kim bleek gelukkig over een flinke dosis humor te beschikken en vond een creatieve oplossing voor de tekening die haar zoon had achtergelaten. En ik verklap vast: het was geen dubbel dekkende pot witte latex.

Schilderij

Kim had namelijk gewoon een lijstje over de tekening heen geplakt. Elke kindertekening is tenslotte een kunstwerk. Toch? Ook om de tekst op het kaartje - alsof het daadwerkelijk in een museum stond - moesten wij erg lachen. 

Vader Eric postte het verhaal en de foto's op zijn Twitter-timeline en zijn tweets gingen al snel viraal. 

Wie weet dus een goede tip voor als jouw uk de volgende keer op je pas geverfde muren kladdert ;-)

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Nx4

    toen ik zelf een jaar of 3 was , hadden mijn ouders heel mijn kamer opnieuw behangen en geverfd en nieuwe meubels etc toen mijn vader nog even snel naar de winkel ging voor een nieuw lampje , had ij in de tussentijd met lippenstift van mijn moeder de halve muur onder getekend hahaha. mijn moeder durfde her op dat moment niet tegen mijn vader te zeggen, hij was echt net klaar met behangen haha en heeft toen maar de kamer veranderd en een kast er tegen gezet..

  • droomboom

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50