Geweldig: docent helpt student met baby uit de brand

Geweldig: docent helpt student met baby uit de brand

Wat een topper van een docent is Nathan Alexander. Toen hij zag dat een van zijn studenten die zijn baby noodgedwongen mee moest nemen naar college en hem zag stoeien met het maken van aantekeningen, twijfelde hij geen moment. Hij nam de baby van hem over en gaf vervolgens les met de kleine in een draagzak.

Wayne Hayer kon geen oppas vinden voor zijn dochter Assata en moest haar meenemen naar college. Zijn studiegenoot Nick Vaughn plaatste een foto van de docent terwijl hij college gaf op Twitter en dat ging compleet viraal.

Lees ook:
Professor helpt studente met huilende baby in collegezaal

Geweldige docent

Volgens Vaughn kostte het de docent geen enkele moeite om dit te doen en ging het hem heel natuurlijk af. “Dr. Alexander was niet verplicht om Assata toe te laten in zijn klas, maar hij maakte geen bezwaar. En ik denk dat het laat zien hoe geweldig hij is als persoon.”

Baby Assata gedroeg zich ook heel netjes en vond de les blijkbaar slaapverwekkend, want aan het einde van de les viel ze in slaap.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

8 leden zijn nu online
Aanmelden