George Clooney vond het doodeng om een tweeling te krijgen

George Clooney vond het doodeng om een tweeling te krijgen
  • in Vaders
  • 0
  • 3608
  • 04/11/2022

Acteur George Clooney gaf onlangs in een interview toe dat hij het doodeng vond om een tweeling te krijgen. 'Het was verschrikkelijk! Ik dacht dat de gynaecoloog een grapje maakte!'

Ooit was hij de meest begeerde vrijgezel die er was. Hij maakte furore in de serie ER en films als Ocean's Eleven en The Peacemaker. Toen ontmoette hij zijn grote liefde mensenrechten advocate, Amal. Hij stapte met haar in het huwelijksbootje en al snel werd hun liefde bezegeld met kinderen.. twee tegelijkertijd.

Grapje?

Tijdens een interview in The Drew Barrymore Show biechtte acteur George Clooney op dat hij het doodeng vond toen hij hoorde dat ze een tweeling zouden krijgen. "Dit was niet de bedoeling! We gingen voor die afspraak die je hebt als je twaalf weken zwanger bent. De arts zei: 'Het is een jongen' en daarna 'En een meisje'. En ik had iets van: 'Wat?!' Het was verschrikkelijk. Maakte hij een grapje ofzo?"

Mooiste van de hele wereld

Gelukkig zijn zijn dochter en zoon nu alles voor hem. "Nu zijn ze het mooiste van de hele wereld, toen was ik doodsbang."

Hoe reageerden jij en je partner toen jullie te horen kregen dat jullie een tweeling kregen?

Bron: Popsugar

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50