Geld teveel? Dan is dit speelhuisje echt is voor jouw kind!

Geld teveel? Dan is dit speelhuisje echt is voor jouw kind!

Heb je een goed gevulde bankrekening, een ruime tuin én even geen idee meer hoe je je kleintje nog meer kunt verwennen? Let dan even goed op: de ouders van de Australische peuter Millie-Belle Diamond hebben een compleet (en extreem luxe) ingericht tuinhuisje voor hun dochter hebben gemaakt. 

Waar de meeste speelhuisjes na verloop van tijd in een hoek van de tuin weg staan te verregenen en overgenomen worden door een familie spinnen, is dit huisje een heel ander verhaal. Sterker nog: als ik alleenstaand zou zijn, zou ik er morgen nog in willen trekken. Het speelhuisje heeft houten vloeren, een flatscreen tv, een piano, een make-up hoekje en zelfs een kroonluchter!

Je kunt op de pijltjes aan de zijkant klikken om meer foto's van het luxe interieur te bekijken.

Drie maanden lang zijn de ouders van Millie-Belle Diamond bezig geweest met het huisje, dat ze helemaal zelf hebben ontworpen en gebouwd. Het gehele huisje heeft omgerekend zo'n 4.250 euro gekost. Met haar zeer populaire Instagram-account, waar ongeveer 160.000 volgers met grote regelmaat foto's van de peuter in zeer luxe kleding zien, zal ongetwijfeld een hoop verdiend worden. Wie weet is het huisje daarvan betaald?

Een speelhuisje voor een driejarige met een 50-inch flatscreen tv: onwijs cool, of ontzettend overdreven?

Tags: Speelgoed,

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Gerelelateerde artikelen


Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50