Geboortefotografie: een overzicht van de mooiste foto's van 2022

Geboortefotografie: een overzicht van de mooiste foto

Het platform van De Geboortefotograaf heeft een prachtig overzicht gemaakt van de mooiste geboortefoto's van 2022. Kijk en bewonder! 

De Geboortefotograaf is een platform waar zo'n 400 Nederlandse en Vlaamse fotografen bij zijn aangesloten. Elk jaar worden de mooiste geboortefoto's verzameld en ook dit jaar heeft dat een prachtige collectie opgeleverd.

Adembenemende verzameling geboortefoto's

Renate van Lith, eigenaresse van platform De Geboortefotograaf: ‘We zijn ongelooflijk trots op de foto’s van dit jaar, want ondanks alles wat we hebben doorstaan in onze gemeenschap in de afgelopen jaren (m.b.t. covid-19) vertegenwoordigt deze collectie de weerstand die geboortefotografen hebben om onvoorziene uitdagingen te overwinnen. Met trots presenteren wij dit jaar opnieuw een adembenemende verzameling van werk dat de meest krachtige momenten van het leven uit 2022 deelt. Ik wil iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt. Ook natuurlijk de families die ermee instemden om hun mooie momenten met de wereld te delen.’

Compilatie geboortefotografie

geboortefotografie

Auke fotografeert

Geboortefotografie

Renate van Lith fotografie

Geboortefotografie

Larissa Shoots Memories

Geboortefotografie

RJ Fotografie

>> Bekijk de complete compilatie geboortefoto's

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50