Geboortefotograaf vindt keizersnede geen bevalling

Geboortefotograaf vindt keizersnede geen bevalling

Een vrouw die haar bevalling wilde laten fotograferen door een bevallingsfotograaf kwam bedrogen uit toen ze aangaf dat het om een keizersnede ging. De fotograaf in kwestie gaf aan dit niet te willen doen omdat dit geen bevalling zou zijn maar een operatie. De fotograaf berichtte de vrouw via Facebook en dat bericht maakte zij (zonder naam en toenaam) openbaar. De Facebookgroep Breastfeeding Mama Talk heeft het op hun beurt gedeeld met flinke verontwaardiging.

'Geen bevalling schat'

Het bericht is een gesprek tussen de fotograaf en de zwangere vrouw. de fotograaf geeft aan een keizersnede niet als bevalling te zien, volgens deze fotograaf, waarvan het overigens niet duidelijk is of het een man of vrouw betreft, is het een operatie waarbij je de baby uit de buik laat verwijderen. Het is absoluut geen geboorte, aldus de fotograaf. En ook geeft de fotograaf aan er niet bij aanwezig te willen zijn. De fotograaf vult nog even aan: “Als je besluit om te bevallen op een normale manier en je je kindje werkelijk geboren laat worden, laat het me dan weten. Dan kunnen we je sessie inplannen.”

 

Ongelooflijk bizar en onbeleefd als je het ons vraagt. Hoe denk jij hierover?

UPDATE: Berichten gaan de ronde dat dit een HOAX (nepbericht) zou zijn. Geen idee of dit daadwerkelijk zo is, in elk geval is het spraakmakend en belachelijk.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50