Foto's: moeder van 3 trots op haar striae

Foto
  • in Moeder
  • 4
  • 5719
  • 03/02/2019

Deze moeder van drie verbergt haar striae en cellulitis niet langer. De 34-jarige Sarah Nicole Landry was het zat dat influencers dit soort onzekerheden verbergen op internet. Daarom laat ze vanaf nu haar buik, kont en benen aan iedereen zien.

Effect zwangerschappen

De Canadese moeder heeft lang geworsteld met haar gewicht en het effect van de zwangerschappen op haar lichaam. Vorig jaar besloot ze dat het genoeg was en ze vertelt in DailyMail dat dit als een 'bevrijding' voelde.

Zelfverzekerd

“Ik voel me zelfverzekerd en heb meer tijd om leuke herinneringen te maken met mijn kinderen, in plaats van dat ik mij druk maak om mijn gewicht”, vertelt ze. Ze zegt ook dat ze andere vrouwen aanmoedigt om een positief zelfbeeld te creëren.

Geen weegschaal

De moeder van Maya (12), Jemma (10) en Boden (8) zegt ook alle weegschalen in huis weggegooid te hebben, omdat ze zich hier alleen maar slecht door ging voelen. “Ik heb geen idee wat ik weeg en ik laat mijn dag niet bepalen door maaltijden. Ik eet wanneer ik honger heb en als ik moe ben ga ik rusten”, zegt ze.

Hatelijke opmerkingen

Ze plaatste ook een foto met de opmerkingen van mensen die ze regelmatig naar haar hoofd geslingerd krijgt en die zijn niet te min. De moeder geeft toe dat het haar erg veel pijn doet om zulke reacties te krijgen op haar foto's, maar dat ze zich ook realiseert dat mensen altijd wel iets te zeggen hebben en dat je niet door iedereen leuk gevonden kan worden. 

Wat vind jij van deze foto's? Eerlijk dat ze het laat zien of hoeft het van jou niet zo?​

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50