Familie en vrienden via Zoom aanwezig bij bevalling Kelly Rowland

Familie en vrienden via Zoom aanwezig bij bevalling Kelly Rowland

Online meeten is nu wel een hot item tijdens coronatijden. Niet alleen voor werkbesprekingen is het ideaal, maar ook voor andere situaties. Zo is het niet alleen handig om op deze manier je verjaardag met al je vrienden online te vieren, maar je kunt natuurlijk ook iedereen online uitnodigen voor je bevalling! Zangeres Kelly Rowland deed het!

De voormalige zangeres van Destiny’s Child had begin dit jaar van haar bevalling een online event gemaakt. Zo konden niet alleen familie, maar ook vrienden online alles meebeleven. Zo waren ook haar oud-collega’s Beyoncé en Michelle Knowles getuige van de geboorte van haar tweede kindje Noah Jon.

Lees ook
Een online babyshower geven doe je zo

De hele familie erbij!

In de Amerikaanse talkshow People (The Show!) vertelde Kelly dat de hele familie erbij was via Zoom. “Iedereen kon zien hoe Noah op de wereld werd gezet. Het was prachtig!”

Iets voor jou om via Zoom/Google Meet/Teams/Skype te bevallen?

Bron: Nu.nl

Tags: Bevalling,

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • O.

    Michelle Knowles?🙈

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden