En weg is die vervelende tantrum! 

En weg is die vervelende tantrum! 
  • in Peuter
  • 0
  • 1029
  • 14/12/2022

Staat je dreumes/peuter op ontploffen vanwege zo'n irritante tantrum? Met een 'zoomie’ verdwijnt de boosheid als sneeuw voor de zon! ‘Huh, een zoomie?’ horen we je denken... 

Heel vervelend als je dreumes of peuter op het punt staat om in jengelen uit te barsten, omdat er bijvoorbeeld een naad in zijn sok zit, zijn eten niet snel genoeg klaar is of 'gewoon’ omdat hij uit zijn humeur is. Gelukkig heeft deze moeder dé oplossing gevonden om een boze bui in de kiem te smoren.

Zoomie

Alivia Cromartie plaatste op TikTok een video met haar oplossing en dat ging compleet viraal. Haar oplossing voor een tantrum? Zoomies! Maar wat is een zoomie? 

Een zoomie is een plotselinge energie-uitbraak van je hond. Je kent dat vast wel dat een hond ineens heel snel gaat rennen om wat voor reden dan ook...

Video

In de video is te zien dat haar achttien maanden oude dochter op het punt staat om heel veel stampij te maken. Volgens Alivia was ze chagrijnig, omdat het te lang duurde voordat haar eten klaar was. Ze zette een zoomie in en begon ineens heel snel rondjes te rennen. De zoomie maakte haar dochter aan het lachen en uiteindelijk vallen ze elkaar in de armen en geven moeder en dochter elkaar een dikke knuffel.

Afleiding

Alivia: ‘Het werkt elke keer. Ik heb zoomies gedaan in de supermarkt, dan ren ik keihard door de gangpaden heen. Het kan me niet schelen wie het ziet. Afleiding voor mijn kind is de sleutel tot succes.’ 

Bron: Today.com 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50