En toen zat je peuter vast in een grijpmachine

En toen zat je peuter vast in een grijpmachine

Terwijl je samen met je man en de kinderen even wat eten haalt tijdens dagje uit en je je peuter heel even uit het oog bent verloren, kunnen er gekke dingen gebeuren, zoals vastzitten in een grijpmachine…

De 2-jarige Ezra ging 'even' op avontuur en kroop in een grijpmachine. Toen zijn oudere zusje dat aan haar ouders vertelde, dachten ze in eerste instantie dat hun dochter overdreef. “We dachten dat het om een basketbalspelapparaat ging. We stonden er helemaal niet bij stil dat dat het om een grijpmachine ging”, vertelt moeder Kelsey aan TV-zender Fox 10.

Lees ook:
13 super grappige cartoons die het leven met een peuter laten zien

Redding

Ze haalde haar man erbij om haar zoon eruit te halen, maar dat lukte niet. De restauranteigenaar ging ondertussen op zoek naar de sleutel van de machine, maar kon die niet vinden, dus moest de brandweer worden ingeschakeld. Het apparaat werd even apart gezet en tot ieders opluchting kon de jongen worden gered.

Facebook

Op Facebook deelde ze een post waarin ze liet weten dat alles nu in orde is met haar zoon:

Tags: Peuter,

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

9 leden zijn nu online
Aanmelden