Emotionele foto gaat viraal: militair neemt afscheid van zoontje

Emotionele foto gaat viraal: militair neemt afscheid van zoontje

Als je ooit die ‘coming home’ video’s op YouTube hebt gezien – die video’s waarbij militairen thuiskomen en hun kinderen enthousiast en huilend in de armen sluiten – dan weet je in wat voor emotionele rollercoaster je terechtkomt als je zo’n filmpje ziet.

Het ene moment heb je een hele grote grijns op je gezicht, en het volgende moment zit je awkward te huilen aan de keukentafel. Maar dit is de andere kant van het spectrum: de foto’s en video’s die dappere kinderen laten zien die hun vader of moeder uitzwaaien als ze uitgezonden worden. Dat is weer een hele ándere emotionele rit, zoals blijkt uit de foto van militaire vader Matthew Smith die afgelopen week viral ging.

Laatste kus
Op de foto is Smit te zien die een laatste kus geeft aan zijn jonge zoon, terwijl hij uit het raam van een bus hangt die op het punt staat om weg te rijden. Zijn vrouw houdt hun peuter omhoog, zodat hij dichter bij het raam en bij papa is.

Dit ontroerende shot heeft nogal een snaar geraakt op Facebook, nadat de foto gedeeld werd door de pagina Life of Dad. Er kwamen veel ontroerende reacties op de foto van mensen die zelf bijvoorbeeld ook uitgezonden werden terwijl ze een of meerdere kinderen moesten achterlaten.

"This is a very special picture of my awesome wife holding up my son so that I could get one last kiss before I left for Afghanistan."- Life of Dad user, Matthew Smith

Geplaatst door Life of Dad op woensdag 30 maart 2016

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Gerelelateerde artikelen

Stickers plakken
De tas

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50