Eerlijke striptekeningen over het moederschap

Eerlijke striptekeningen over het moederschap
  • in Moeder
  • 2
  • 4161
  • 27/09/2018

Er zijn zoveel situaties die zo ontzettend herkenbaar zijn voor moeders. En als je je ze dan als striptekening ziet, is het moeilijk om je lachen in te houden. Zo ook de eerlijke striptekeningen over het moederschap van Kayela Larson.

Haar liefde voor tekeningen kwam voort uit haar adoratie voor klassieke Disney-films, zoals De kleine zeemeermin en de Leeuwenkoning. Maar na haar studie werd haar tijd opgeslokt door haar drukke gezin en bleef er weinig tijd over voor haar creativiteit. Tot op die ene dag, die loodzwaar was. Ze kwam op een punt dat ze dacht: “Ik moet iets doen wat me het meest mezelf laat voelen. Een passie waardoor ik rustig werd.” Zo kwam ze erop om terug te grijpen naar haar oude passie: tekenen. Dit resulteerde in striptekeningen waarin ze haar hectische gezinsleven met eerlijke en humoristische weet vast te leggen. Geniet mee van het resultaat:

Ik hou van jou...

moederschap

Spierballen

moederschap

Samen spelen, samen delen?

moederschap

Dikke billen? Hoezo?!

moederschap

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50