Echte post is cool: verstuur twee gratis kaartjes naar opa en oma!

Echte post is cool: verstuur twee gratis kaartjes naar opa en oma!

We delen veel online. Heel veel. Nog geen paar uur na de geboorte van je uk, heb je waarschijnlijk al trots een foto van die pasgeboren snoet op Facebook, Twitter of Instagram gepost.

Het hoort er nu eenmaal bij en vooral als je hier bewust mee omgaat, kan het erg leuk zijn om foto’s van je kindje te delen met familie en vrienden. Degene die echter meestal de pret mist? Oma! Of opa, maar in ieder geval: iemand die niet zo vaak online is.

En dat is jammer, want echte post krijgen is zó leuk! Vooral als het om kaartjes met een lieve tekst of bijzondere foto's van geliefden gaat. Wat is er dan ook leuker dan je opa, oma óf de grootouders van je kínd een kaartje met foto van het nageslacht te sturen?

Bijzonder concept

Gelukkig heeft Omapost daar een héle gemakkelijke, én hele LEUKE oplossing voor bedacht. Overigens óók voor oma’s en opa’s die wel online actief zijn, maar vooral gewoon heel graag een foto van hun kleinkind op het dressoir hebben staan ;-)

Met de Omapost-app, kun je namelijk met een paar klikken je laatste avonturen - die je anders online zou delen - heel gemakkelijk en snel naar je oma, opa of wie dan ook toesturen. Het is echt niet veel meer werk dan een social-mediapost plaatsen, en je maakt er de ander onwijs blij mee. Hoe leuk is dat?

Gratis kaartjes

Als je bovendien op DEZE link klikt, kom je uit op Babypost. Je krijgt, als je hier je gegevens achterlaat, twee gratis kaartjes om te versturen. Hoe het werkt? Heel simpel:

- Laat je naam en emailadres achter.
- Laat de naam en het emailadres van de ouder die je twee gratis kaartjes gunt achter (dit mag ook gewoon voor jezelf zijn!)
- Je krijgt nu een code toegestuurd, waarmee je gratis kaartjes naar de trotse grootouders (of JOUW trotse grootouders!) kan sturen!

Onderstaand filmpje legt het nog eens heel handig uit:

Babypost from Omapost on Vimeo.

Online delen is leuk, maar offline delen misschien nog wel leuker! Vul dus snel het Babypost-formulier in, dan hangt binnenkort het vrolijke gezichtje van jouw uk aan de spiegel in de woonkamer van de trotse opa’s en oma’s!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50