Dít wil Katy Perry haar dochter graag meegeven

Dít wil Katy Perry haar dochter graag meegeven
  • in Overig
  • 0
  • 873
  • 28/05/2021

Je kunt denken aan normen en waarden, maar zangeres Katy Perry denkt aan hele andere dingen die ze haar dochter Daisy graag wil meegeven als ze wat groter is.

In augustus 2020 beviel Katy Perry van een prachtige dochter. Haar verloofde acteur Orlando Bloom is de vader van het meisje.

Lees ook
Moeder creëert met klein budget rode loper jurken voor haar dochter

Kostuums

Katy kan niet wachten totdat haar dochter groot genoeg is om haar iets speciaals mee te geven… “Ik moet er de hele tijd aan denken”, vertelt de zangeres aan PopSugar. Ze zou het zó leuk vinden als ze haar dochter toegang tot haar kledingkast kan geven, die vol hangt met de meest excentrieke kostuums die ze tijdens optredens heeft gedragen. “Ik maak mijn kledingkast regelmatig schoon, maar sommige kledingstukken doe ik niet weg. Ik wil dat ze ergens naartoe gaan, dat ze weer worden gedragen.”

Katy Perry

Andere kledingsmaak

Maar Katy houdt er rekening mee dat haar dochter een totaal andere smaak kan krijgen. “Misschien wordt ze gothic en zegt ze ‘Nee, bedankt mam.’”

Bron: PopSugar

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50