Doutzen noemt coronatest bij kinderen ’diep triest’, Monique apetrots op zoontje Andre

Doutzen noemt coronatest bij kinderen ’diep triest’, Monique apetrots op zoontje Andre

Doutzen Kroes is niet te spreken over de gebeurtenissen in Lansingerland. In het dorp wordt momenteel grootschalig getest op het coronavirus. Aanleiding is de uitbraak van de Britse variant van het virus bij een school in Bergschenhoek. 

Blijf van onze kinderen af

Het 35-jarige topmodel uit haar onvrede onder een Instagram-bericht van Nu.nl waarin staat dat kinderen na afloop van de coronatest een dapperheidsdiploma krijgen: “Diep triest dit! Propaganda! Blijf van onze kinderen af!” Ook haar man Sunnery James uit zijn ongenoegen: “Wow, tenenkrommend!”. Het is niet de eerste keer dat Doutzen zich uitspreekt over de coronacrisis.

Afgelopen zomer stelde het model een aantal vragen over corona na ’urenlang onderzoek’. “Ik ben een tijdje stil geweest, omdat ik heb geprobeerd om alles te begrijpen, maar ik begrijp het niet”, schreef ze op Instagram. “Mijn vragen zijn: willen ze dat wij gezond zijn? Waarom is het boosten van ons immuunsysteem met vitamines en voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen geen onderdeel om corona te bestrijden? Willen ze dat we verenigd of verdeeld zijn?” Ze suggereerde zelfs dat media, de farmaceutische industrie, regeringen en grote bedrijven verkeerde motieven zouden nastreven in deze donkere tijden.

Monique apetrots op zoon 

Ondertussen is Monique Westenberg juist apetrots dat haar zoon André Hazes een coronatest heeft laten doen. De familie woont in de gemeente Lansingerland. Op Instagram plaatste ze een foto waarop André zijn dapperheidsdiploma omhoog houdt.

 

Heeft jouw kind al een coronatest gedaan?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Gerelelateerde artikelen


Reageer op dit artikel

reacties (20) Stuur een bedankje


 • MNAZ

  Helemaal mee eens....mensen denken niet meer na en volgen gewoon alles.

 • Nog-even!

  Zou het ook kunnen zijn dat mensen juist wél nadenken, maar andere conclusies trekken??

 • Nog-even!

  Wat een stemmingmakerij. We weten dat de mensen die beweren dat anderen "niet zelf nadenken" alleen maar herhalen wat ze zelf op internet lezen. Inmiddels weten we dat Rusland met succes via internet heel veel mensen wijsmaakt dat onze overheid niet te vertrouwen is en dat mensen die de Nederlandse overheid volgen niet zelf nadenken... Eeg jammer dat zoveel mensen in de leugens van de russen trappen: ze hebben inmiddels bereikt wat hun zo goed uitkomt: verdeeldheid onder het Nederlandse volk... Zo jammer dat mensen zo naïef en klakkeloos alles geloven wat beweerd wordt vanuit leugens... En daarbij niet verder kijken dan hun eigen belang.... Dat we ook verantwoordelijkheid voor elkaars gezondheid dragen wordt totaal over het hoofd gezien...

 • My-two-Pride-and-Joys

  Denk jij nu werkelijk dat de Russen overal achter zitten? Ik lach me kapot. En inderdaad, ik vind ook dat iedereen die blind de overheid volgt, zelf niet nadenkt en verder kijkt dan zijn neus lang is.. Ga eens op onderzoek uit. De buitenparlementaire onderzoekscommissie bijvoorbeeld. Luister eens naar de verhoren die daar door zorgprofessionals zijn afgelegd.

  Lees eens onderzoeken van universiteiten over de hele wereld. Onderzoek eens welke organisaties, zoals de WHO, het RIVM en de media, wie ze in handen heeft en wat hun belangen zijn. En dat hoor je niet bij het NOS journaal, daar zul je de alternatieve media voor moeten opzoeken. En die zijn er, die ook hun bronnen er bij vermelden en hele goede journalistiek leveren.

  En nee, ik ben NIET verantwoordelijk voor een ander zijn gezondheid. Als ik hoofdpijn heb, en een paracetamol zou willen innemen, dan werkt die gewoon, ook als de buurman er geen in neemt. En omgekeerd, als de buurman een paracetamol neemt, wordt mijn hoofdpijn er echt niet minder om als ik er niet zelf ook een neem. Ik geloof in de kracht van je eigen immuunsysteem, en als je die goed onderhoudt, zoals gezond leven, dan hoef je niet bang te zijn voor Corona.. En krijg je dan toch Corona, dan overleef je dat met een dosis chloroquine, vitamine D, C, K en zink.

 • Sharon

  Mensen zijn entitled to their own opinion, maar blijf aub bij je leest.

 • My-two-Pride-and-Joys

  Ik vind het hele testen sowieso onzin maar goed. Is alleen maar bangmakerij en de testen zij niet eens betrouwbaar. Dus ik snap het wel. Wil ook niet dat mijn kind getest wordt.

 • Barbamammie79

  Dacht ik dus ook. No way dat ik mijn 7 en 3 jarige ga laten testen als ze geen klachten hebben. Ik zou dus geen gehoor geven aan zo'n massaal onderzoek.

 • M1518

  Hier sluit ik mij volledig bij aan!!!!

 • Charliecharlie

  Mijn zoon (2) is in juni getest toen hij vanwege benauwdheid in het ziekenhuis opgenomen was. (Logisch vond ik: het personeel zou anders alle andere ouders en kinderen kunnen besmetten.) Hij vond er niks aan, het was echt zó gebeurd. De neusspray die hij kreeg zodat de vernevelingen beter aankwamen vond hij véél vervelender. Er wordt ook wel een ding van gemaakt van dat testen. Zo erg is het nou ook weer niet.

 • Flamingobaby

  Ik ben zelf vorige week positief getest, evenals mijn vriend. Onze dochter van anderhalf en zo’n van 2weken oud hebben wij niet laten testen, vonden we geen meerwaarde hebben aangezien ze toch bij ons in quarantaine zitten en verder niemand zien. De dochter van mijn vriend waren de dagen ervoor bij ons geweest, en ondertussen weer bij hun moeder, die zijn beide wel gaan testen (7&11jaar). Voor hun was de keuze of 10 dagen in quarantaine of laten testen. Ze waren overigens negatief dus spelen nu weer lekker buiten. Ze vonden de test niet leuk, maar ook geen wereldramp, zijn in ieder geval blij dat ze weer naar buiten mogen!

  Ik vind het dus volledig afhangen van de situatie of kinderen wel of niet getest moeten worden..

 • Nog-even!

  In jouw omgeving zijn misschien geen mensen overleden aan Corona? In mijn familie is pas iemand van 55 aan Corona bezweken. Hij was verder gezond... Door te testen kunnen we erachter komen of mensen het virus bij zich dragen zonder zich daar bewust van te zijn. Als je op die manier kunt voorkomen dat er nog meer slachtoffers vallen, doe ik dat graag. Het is niet alsof ze van je vragen om een arm af te staan ofzo.... Alleen een beetje slijm... Onze zoon vond het niet heel lekker voelen... Maar hij gaat ook niet graag naar de kapper en daar breng ik hem toch ook naartoe...en nu nog erger: mama met de tondeuse.... Niet zijn hobby. Maar we doen het wel.... Daar is gelukkig nog geen actiecomité voor opgericht

 • My-two-Pride-and-Joys

  Laat je toch niet zo bang maken meid. Echt. In India wordt iedereen preventief behandeld met Hydroxychloroquine, en zie daar, het sterftecijfer is echt vergeleken met hier heel weinig, en dat op een bevolkingsaantal van 1,5 miljard! Luister eens naar de verhoren die gedaan zijn door de Buiten parlementaire onderzoekscommissie. Daar doen artsen en verpleegkundigen hun verhaal. Mensen die durven uit te spreken, want in de zorg heerst een angstcultuur. Houd jij je niet aan het protocol dan lig je er uit en word je zonder pardon ontslagen.

 • Kloddervos

  Die Doutzen is een stuk meer in mijn aanzien gestegen.

 • Nog-even!

  Je bedoelt dat je verrast bent ze ook kan typen??

 • Casey34

  😝 ja dat is best knap vind je niet, en dat haar man dan antwoord geeft

 • Charliecharlie

  Oh gooooood. Echt zo zonde dat mensen met zoveel invloed (en ietsje minder hersenen - of nuchtere hersenen dan toch) die “macht” zo misbruiken.

 • M1518

  Minder hersens? Gewoon klakkeloos overal achteraan lopen dat doen velen. We zouden niet in een democratie leven als we niet af en toe openlijk een kritische vraag zouden (mogen) stellen. Zodra je dát doet ben je een wappie. Laten we gewoon respect hebben voor ieders mening ongeacht hoe jij daarover denkt.

 • Nog-even!

  Precies!

 • Soccer-Mom

  Schoenmaker, blijf bij je leest!

  Daarbij, verplicht was het testen niet en zo erg is die test nou ook weer niet. Mijn kinderen zijn beiden al eens getest. Mijn oudste (13) al tweemaal.

 • Nog-even!

  Ik ben al 4 keer getest.onze zoon 3 keer... Ik begrijp niet wat mensen daar nou zo dramatisch aan vinden... Alsof je je kind iets vreselijks aandoet

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50