Doe je mee? De BabyBytes borst- en flesvoedingsenquête

Doe je mee? De BabyBytes borst- en flesvoedingsenquête
  • in Baby
  • 9
  • 16841
  • 05/01/2017

“Ben je van plan borst- of flesvoeding te gaan geven?” Het is een vraag die iedere verloskundige je vroeg of laat in je zwangerschap zal stellen. Een belangrijke vraag ook, want de keuze die je maakt is van invloed op de eerste maanden van het leven van je kindje.

De keuze voor borst- of flesvoeding is een persoonlijke keuze en iedere moeder maakt hierin een andere afweging. Soms is er een duidelijke keuze gemaakt, maar blijkt het toch anders te lopen als de baby er eenmaal is.

Cijfers

Het geven van borst- of flesvoeding is een eeuwigdurend discussiepunt onder veel moeders waar fel op gereageerd wordt. Toch zijn er niet veel recente cijfers te vinden over hoeveel moeders nu de keuze voor borst- of juist flesvoeding maken. Waarom ze die keuze maken, waarom borstvoeding soms niet blijkt te lukken, of de geboden hulp wel adequaat genoeg is geweest en noem het maar op.

Omdat wij op de BabyBytes-redactie daar erg nieuwsgierig naar zijn, wilden we jullie de grote borst- en flesvoedingsenquête voorleggen.

Hij is volledig anoniem en het duurt niet lang om hem in te vullen. Doe je mee?

Klik hier om de enquête in te vullen!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50