Documentaire over (on)vruchtbaarheid, hier wordt het uitgesproken

De gevreesde vraag voor elke vrouw van rond de dertig met vruchtbaarheidsproblemen: “Zijn jullie al bezig?”. Een brutale vraag want het gaat niet voor iedereen vanzelfsprekend. Van de stellen die met een kinderwens in het ziekenhuis terecht komen, verlaat volgens fertiliteitsarts Paul Flierman ook zeker veertig procent de polikliniek zonder kinderen.

Ervaringen

In (On)vruchtbaar? gaat Women’s Health-hoofdredacteur Milou Turpijn in gesprek met verschillende vrouwen over hun ervaringen met vruchtbaarheid. Ze spreekt Melle die net een IVF-traject heeft doorlopen, Ginny die nog niet weet of ze kinderen wil, en Daphne en Elise die beiden meerdere behandelingen hebben ondergaan in een poging zwanger te worden. Daarnaast brengt Milou een bezoek aan Paul Flierman, fertiliteitsarts in het OLVG-ziekenhuis. Met hem bespreekt ze de mogelijkheden die er zijn wanneer zwanger worden op niet lukt.

Is/was zwanger worden voor jou vanzelfsprekend?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50