Dit zijn de meest voorkomende opvoedproblemen

Dit zijn de meest voorkomende opvoedproblemen

Problemen die voorkomen tijdens de opvoeding van een kind, kunnen ook horen bij de normale ontwikkeling van een kind. Een moeilijke periode hoort er nou eenmaal bij. Maar wanneer is het gedrag niet meer normaal en is het echt een gedragsprobleem? Je kunt je afvragen of een kind beperkt wordt in zijn functioneren, daar ligt de grens.

BabyBytes therapeute Tilda Timmers interviewt jeugdarts in de jeugdgezondheidszorg Lilian van der Ven, werkzaam bij de GGD, over de meest voorkomende opvoedproblemen: eten, slapen, gedrag en schermtijd.

Beluister hier op Spotify

Beluister hier op iTunes

Beluister hier op Stitcher

Heb jij tijdens de opvoeding te maken gekregen met deze problemen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Tilda (35) is getrouwd met chirurg Tim en moeder van Livia (3 jaar) en Emmi (0). Ze maakte na de geboorte van haar dochtertje een postnatale depressie door.

Nadat deze was opgeklaard, wilde ze graag moeders helpen, zoals ze zelf ook geholpen is tijdens haar postpartum depressie. Daarom besloot ze haar eigen begeleidingspraktijk voor mama's zonder roze wolk op te richten. Vanuit haar expertise als therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van postnatale depressies, begeleidt ze moeders weer het positieve pad op. 

Ook heeft ze de podcast The Real Deal bedacht en interviewt ze in de BabyBytes-podcaststudio deskundigen die advies geven aan kersverse ouders.

Voor meer informatie, kijk op froufroubegeleiding.nl. De begeleiding wordt vergoed door de zorgverzekering.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

0 leden zijn nu online
Aanmelden