Dit zijn de geboortekaart trends voor 2019!

Dit zijn de geboortekaart trends voor 2019!

Dat er veel tijd en moeite in het ontwerp van een geboortekaartje zit, is niet gek. De pasgeboren baby wordt met dit kaartje voorgesteld aan de wijde wereld. Volgens Kaartje2go zijn dit de trends van 2019. Kun je niet kiezen? Een combinatie van verschillende trends kan ook erg leuk uitpakken!

Botanisch

De botanische trend komt in niet alleen terug in het interieur, planten doen het ook ontzettend goed op geboortekaartjes. Een vrolijke kleurencombinatie op een jungle-achtig geboortekaartje is groen met roze.

Dierenprints

Vooral het luipaardprintje is erg populair op geboortekaartjes. Niet alleen in de traditionele kleuren, maar het kan ook zeker in blauw, roze of een andere kleur naar wens. Naast het luipaardprintje komen dierenprints van een giraffe- of zebrahuid ook vaak terug op geboortekaartjes.

Minimalistisch

Niet iedereen is fan van teveel poespas. Dat blijkt, want minimalistische geboortekaartjes zijn ook nog steeds in trek. De voorkant van een minimalistische geboortekaartje bevat de babynaam en een symbool, zoals een hartje of bloemetje. Stippen zijn ook populair.

Sterrenhemel

Ook al zijn deze kaartjes meestal blauw van kleur, ze kunnen prima voor jongens én meisjes. Op het sterrenhemel kaartje zie je bijvoorbeeld het sterrenbeeld van je kindje afgebeeld, maar ook losse sterren en de maan zien we erop terug.

Dieren

Naast dierenprints worden er anno 2019 ook vaak dieren afgebeeld op geboortekaartjes. Eigenlijk alle dieren zien we terug. Heb jij dus iets speciaals met panda’s, papegaaien, leeuwen of een vos? Het kan allemaal.

Waterverf

De waterverf geboortekaartje hebben, net als baby’s, een hele lieve, zachte uitstraling. Ze worden dan ook vaak gemaakt in combinatie met zachte pastelkleuren.

Welke stijl had jouw geboortekaartje?

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50