Dit heb je echt niet nodig voor de baby

Dit heb je echt niet nodig voor de baby
  • in Overig
  • 1
  • 15512
  • 09/03/2022

Na het eerste rondje door een grote babywinkel, ben je waarschijnlijk helemaal in de war. Er zijn zoveel babyproducten, dat je op een gegeven moment niet meer weet wat je wel en niet moet kopen. Natuurlijk gebruikt iedereen iets anders, maar deze dingen zijn niet noodzakelijk voor de babyuitzet.

1. Flessenwarmer

Hier heb je geen apparaat voor nodig. Je kunt een fles net zo goed in een bakje met heet water zetten, dan wordt de melk ook warm.

2. Billendoekjes verwarmer

De billendoekjes zullen vast niet zó koud zijn dat je baby er serieus wat aan overhoudt. Voor jezelf gebruik je toch ook geen verwarmer voor wc-papier?

3. Baby foodprocessor

Vanaf vier maanden krijgt de babyhapjes. Ze bieden hiervoor allerlei soorten food processors aan maar als je een blender of staafmixer in huis hebt, kun je deze ook prima gebruiken.

Lees ook:
Vijf dingen van de babyuitzet die ik nooit heb gebruikt

4. Veel newborn luiers

Investeer niet te veel geld in luiers maatje 1. Je weet niet precies hoe groot de baby zal zijn na de geboorte en daarnaast ze groeien super snel. Het kan maar zo dat hij er binnen twee weken uitgegroeid is.

5. Schoenen voor een pasgeboren baby

Als er iets is wat een baby niet nodig heeft dan zijn dat schoenen. Ten eerste kan hij nog niet lopen en ten tweede zit het helemaal niet lekker. De eerste maanden draagt de baby alleen sokjes en slofjes.

Is er iets wat jij gekocht hebt, maar nooit gebruikt hebt?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Kloddervos

    Een billendoekjesverwarmer??? Eerste keer dat ik dat hoor, zijn er echt mensen die dat kopen?

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50