Déze kersverse papa krijgt baby binnen paar seconden stil

Een hele verse papa weet zijn pasgeboren babytje binnen enkele seconden stil te krijgen wanneer deze aan het huilen is. Hoe hij dit doet ziet er wel heel simpel uit en dat deelde hij via social media.

Daniel Eisenman uit California werd drie weken geleden voor het eerst papa. Ondanks dat dit echt nog maar heel kort geleden is, lijkt hij super goed overweg te kunnen met een heel klein kwetsbaar babytje. Alsof hij nooit anders gedaan heeft! 

Instagram

Hij deelde onlangs een video op Instargam waarin te zien is dat hij zijn huilende dochter binnen enkele seconden stil krijgt door diep in te ademen om vervolgens uit te ademen met een diep en laag "ohhhhhhhmmmmm" geluid.

Veel mensen dachten eerst dat dit een lucky shot moest zijn geweest, maar niets blijkt minder waar. De trotse en liefdevolle papa laat met gemak zien dat het keer op keer lijkt te werken

Dit lijkt ons zeker het proberen waard!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden