Wauw! Sprookjes-speelhuisjes voor in de achtertuin

Wauw! Sprookjes-speelhuisjes voor in de achtertuin

Heb je een tuin ter grootte van een voetbalveld? En een portemonnee die zo zwaar is dat hij een eigen kinderwagen nodig heeft? Mooi. Dan ben je vast wel geïnteresseerd in deze schitterende speelhuisjes voor in je achtertuin. Want niet alleen koop je hiermee iets exclusiefs (handig om de ogen van je buurvrouw mee uit te steken!), het is zonder meer gewoon een prachtige toevoeging aan je achtertuin.

Dus heb je altijd al een sprookjeshuisje in je tuin willen hebben en wil je je kinderen graag iets bijzonders cadeau doen? Wacht dan niet langer en laat Charmed Playhouses een ontwerp voor je maken. En voor iedereen die geen $7000 tot $100.000 onder het matras heeft liggen: geniet in ieder geval van de plaatjes. Want oh, wat zijn ze mooi!

Meer van deze kunstwerkjes van de Canadese vader Tyson Leavitt zien? Dat kan via de Instagram-pagina van zijn bedrijf. TLC is bezig met een show over deze prachtige speelhuisjes. Als de serie ook in Nederland uitgezonden zal worden, kunnen we binnenkort dus een kijkje nemen in de werkplaats. 

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50