Mannen vertellen welke lieve dingen ze doen voor hun vrouw

Mannen vertellen welke lieve dingen ze doen voor hun vrouw

Je vriendin of vrouw laten zien dat je van haar houdt? Dat zit ‘m niet in rozen, dinertjes en diamanten (al zouden we hier natuurlijk ook géén probleem mee hebben). Dat zit ‘m in namelijk in de kleine alledaagse dingen. Deze mannen vertellen!

Een aantal mannen hebben op het sociale medium Reddit gedeeld wat voor dingen zij voor hun partner doen, gewoon omdat ze van haar houden. *zwijmelmodus aan!*

1. "Als ik degene ben die kookt geef ik haar altijd het visueel aantrekkelijkste bord. Vandaar dat ik al heel wat lelijke omeletten naar binnen heb gewerkt."

2. "Haar afwas doen, veel romantischer dan bloemen geven."

3. "Ik geef haar mijn bacon. Mijn bacon goddomme. Als dat niet een teken van liefde is, weet ik het ook niet meer."

4. "Opstaan om haar water te pakken. Ook al zit ik fakkin’ comfortabel en wil ik niet opstaan."

5. "Mijn stiefvader zet elke ochtend koffie voor mijn moeder met een leuk briefje voor als ze wakker wordt. Elke ochtend, al zes jaar."

6. "Tijdens koude nachten ga ik aan haar kant van het bed liggen om het op te warmen, voordat ze in bed stapt."

7. "Iedere ochtend voordat ik naar m’n werk vertrek schraap ik al het ijs van haar auto, voordat ik de mijne doe."

8. "Ik geef haar de huid van mijn gebakken kip. En ik hou van de huid."

9. "Ik geef haar het goede kussen als we samen slapen."

10. "Ik maak kopjes thee voor haar zonder dat ze erom vraagt."

11. "Ik leg haar handdoeken op de radiator terwijl ze in het bad ligt of onder de douche staat, zodat ze een warme handdoek heeft."

12. "Ik maak verse soep voor haar. En ik vries de left-overs in."

13. "Ik en mijn vrouw kochten een kleine, witte brievenbus. We hebben ‘m allebei geschilderd op een avond met C + J erop, hartjes, zelfs onze handafdrukken zoals in de film Up. We doen er kleine briefjes in voor elkaar."

14. "Als ik in een supermarkt ben en ik denk eraan, koop ik een KitKat voor haar."

15. "Als ik zie dat ze vol interesse naar iets in de winkel kijkt, ga ik even later terug om er een foto van te maken. Dan koop ik het later en is ze helemaal verbijsterd hoe ik altijd precies weet wat ze leuk vindt."

16. "Ik zet haar telefoon in de lader voordat ik naar bed ga, als ze het vergeten is. Wakker worden met een volledig opgeladen iPhone in plaats van een lege, kan een enorme impact hebben op de dag als je een smartphoneverslaafde vriendin hebt."

17. "Elk weekend vult mijn vader de auto van mijn moeder met benzine, zodat ze voor de week vooruit kan. Ik vind dat lief."

En nu met z'n allen: 'Aaaaaahw!'

Wat voor lieve dingen doet jouw man of vriend voor jou?

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


 • 3Blessings

  Als ik de baby naar bed breng, schept mijn man het avond eten alvast voor mij op. Hij maakt vaak het ontbijt klaar voor het gezin. Als hij het redt ruimt hij de woonkamer op voordat ik en de kinderen thuis komen en als ik geluk heb doet hij ook de afwas (en hij HAAT het om de afwas te doen). Als hij een paar boodschapjes haalt koopt hij weleens de chocola die ik erg lekker vind.

  Wat is mijn brombeer toch een lieverdje.

  (En toch kan ik mijzelf soms opvreten van frustratie als ik eraan denk dat ik wat meer hulp zou willen krijgen bij het huishouden of de boodschappen.)

 • paprikaplantje

  Mijn man heeft tijdens mijn zwangerschapsmisselijkheid héééél wat emmertjes in de wc geleegd.... en het huishouden draaiende gehouden en een baan hebben

 • proudmommydj

  Wat is jullie geheim dames...? Die van mij doet net niks😂 hij wil wel wat doen als ik er om vraag... 😧

 • rlyblue

  Aaaaaahw!

 • Novalie

  Me vriend koopt elke week bloemen voor me, maakt elke zaterdag een onbijtje zodat ik na me avonddienst nog lekker kan slapen. Hij ruimt het huis op zonder dat ik erom hoeft te vragen en zo nog veel meer andere dingen

 • hienbabytie

  Afgelopen weekend was ik flink ziek. Overgeven overgeven overgeven... Hij heeft keer op keer de emmer leeggegooid en schoongemaakt. Hij gaf me ongevraagd glaasjes water en toen ik m midden in de nacht wakker maakte omdat ik het zo koud had heeft hij zonder mopperen een pyjamabroek en extra dekentje gebracht. Dat vind ik nou echte liefde!

 • Barbamama87

  Er voor me zijn, kopje koffie maken na een lange dag of juist als ik m'n bed uit kom. Bijna iedere 2 weken bos bloemen mee, opgeruimd huis na een werkdag.. erg mazzel met m'n man!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50