Deze geniale manier van zindelijkheidstraining gaat viral

Deze geniale manier van zindelijkheidstraining gaat viral

Een Engelse moeder begon vorige week met zindelijkheidstraining van haar dochter Erin Rose (26 maanden) en had daar een ingenieuze oplossing voor. Ze bedekte samen met haar man een deel van de woonkamer met incontinentie onderleggers.

Makkelijk

De ruimte sloten ze af met hekjes en in het midden van de kamer hebben ze een potje neergezet. “Eigenlijk dachten we dat dit een normale manier van doen was. Het leek me een stuk makkelijker om de vloer af te dekken dan elke keer op te ruimen, vooral omdat ik een chronisch pijnsyndroom heb", vertelt de 31-jarige moeder Shona in DailyMail.

Grappig

“Ook is de vloer relatief nieuw en hebben we hard gewerkt om het huis mooi te maken”, gaat ze verder. “Toen alles eenmaal op de vloer lag, vond ik het ontzettend grappig en daarom plaatste ik het op social media”.

Dankbaar

Haar post werd meer dan 28.000 keer gedeeld en mensen waren tot haar verbazing ontzettend dankbaar dat ze het idee gedeeld had.

Foto's: DailyMail

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50