Deze 7 producten vergeet ik nooit in mijn luiertas

Deze 7 producten vergeet ik nooit in mijn luiertas
  • in Moeder
  • 4
  • 3460
  • 10/10/2018

De ene keer neem ik een grote luiertas mee en de andere keer niets minder dan een klein canvas tasje. Hoe dan ook, deze items zitten er altijd in voor mijn baby Rosie.

Luiers

Natuurlijk essentieel in een luiertas, ik neem er altijd minstens vijf mee. En luierdoekjes uiteraard.

Flesje met warm water

Toen ik net gestopt was met borstvoeding, was ik altijd een beetje panisch dat ik in een situatie terecht zou komen dat ik mijn kindje moest voeden waar het onmogelijk was bijvoorbeeld in de file, who knows. Gelukkig is dit gevoel al minder geworden, maar ik heb wel altijd voor de zekerheid een fles gevuld met warm water mee. Voordat ik wegga doe ik gekookt water in een fles, dit wikkel ik in een hydrofiele doek of ik doe het in een flessen koeltas zodat het warm blijft.

Voedingstoren

Bij het flesje hoort natuurlijk ook voeding. Ik neem standaard een voedingstoren mee met een aantal voedingen, zodat ik nooit zonder zit. Laatst moesten wij wegens een voedselvergiftiging onverwachts bij mijn schoonouders logeren, gelukkig had ik voor mijn baby alles mee.

Potje avondeten

Het avondeten wordt nooit overgeslagen en stipt om 18.00 verwacht mijn baby dan ook haar hapje. Het kan nog wel eens voorkomen dat ik onverwachts niet thuis eet of wat later thuis ben. Dan is het altijd handig om een potje mee te hebben, zodat zij nergens last van heeft en gewoon kan eten.

Hydrofieldoeken

Als ik ze niet neerleg om haar erop te verschonen, dan knoop ik ze wel om haar heen als slabbetje of veeg ik haar mond ermee af. Overal voor te gebruiken die dingen, ik kan niet zonder.

Extra outfit

Ze heeft niet vaak een doorgelekte luier, maar je zal altijd zien dat het gebeurt als je ergens anders bent. Daarom ben ik altijd goed voorbereid op pad met een extra outfitje.

Wat heb jij altijd mee in je luiertas?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija was online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en dreumes Norah (oktober 2019) en baby Hunter (mei 2021). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50