De ultieme momhack voor verschoning (onderweg)

De ultieme momhack voor verschoning (onderweg)

Als je een baby hebt, heb je regelmatig nogal veel om mee te sjouwen als je op pad gaat. Ook als je kindje nog net in de luiers zit kan dit het geval zijn. Een moeder uit California kwam onlangs onverwacht tot een briljante ontdekking om die verschoningsspullen allemaal bij elkaar te bewaren en jij gaat hier misschien ook wel heel erg blij mee zijn!

Grote container

De containers/houders die te koop zijn om babydoekjes in te bewaren, zijn over het algemeen best aan de grote kant. Die zou je helemaal vol kunnen proppen met pakken babydoekjes, zoals oorspronkelijk de bedoeling is. Maar ga je een heel pak of meer gebruiken als je onderweg bent? Hoogstwaarschijnlijk niet. Dus dacht deze moeder, ik maak hem vast aan de bovenkant met een elastiek en stop onderin allerlei andere spullen voor onderweg.

Zo bevat de houder een dekje om ergens op te leggen om baby te verschonen, schone luiers, schone rompertjes én een rolletje plastic zakjes om vies geworden kleding in te stoppen.

IDEAAL!!

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50