Silk’n Tightra helpt vaginale ongemakken te verhelpen zonder operatie

Silk’n Tightra helpt vaginale ongemakken te verhelpen zonder operatie

Na je bevalling kan het zo zijn dat je vagina er een beetje anders uitziet of aanvoelt. Zo kunnen je schaamlippen bijvoorbeeld wat gaan hangen, de vaginawand kan verzwakt zijn, de seks kan minder prettig aanvoelen, of je kan last hebben van droogheid en/of urineverlies. Dit zorgt voor onzekerheid, maar de Silk’n Tightra laat deze als sneeuw voor de zon verdwijnen. En het fijne is dat er geen operatie aan te pas komt.

Silk’n Tightra

De Silk’n Tightra laat je vagina weer jong aanvoelen en er zo uitzien. Het apparaat is door wetenschappers ontwikkeld en geschikt voor thuisgebruik. Silk'n Tightra gebruikt energie uit bipolaire radiofrequentie en staat bekend om haar klinisch bewezen effect op weefsel met collageen. Deze energie wordt ook wereldwijd gebruikt door artsen voor o.a. vaginaverjongingsbehandelingen. Met Silk'n Tightra kun je deze energie voor het eerst zelf in alle privacy thuis gebruiken, zonder naar een dure kliniek te hoeven. Het kan de binnen- en de buitenkant van de vagina resp. vulva, evenals de bekkenbodemspieren, verstrakken en verstevigen. Hierdoor kan het seksuele genot toenemen, ongewenst urineverlies afnemen en het uiterlijk van de vagina verfraaid worden.

Het fijne is dus dat je mooie resultaten kunt behalen, zonder je te laten opereren. Het vaginale weefsel wordt vernieuwd, de bloedstroom vergroot, nieuwe elastine- en collageenvezels gevormd, de bekkenbodemspieren versterkt en de schaamlippen worden verstrakt en verstevigd. Het apparaat is makkelijk in gebruik en daarnaast is de behandeling volledig pijnloos. 

 

Klinisch getest en bewezen effectief

Silk’n Tightra is in een onafhankelijke klinische studie uitvoerig getest. De resultaten zijn enorm verrassend. De deelneemsters ondervonden na gebruik onder andere het volgende: 89% meer seksueel genot, 89% minder vaginale klachten, 81% minder seksuele onvrede, 78% verbeterde vaginale laxiteit, 70% minder incontinentieklachten en 66% zichtbaar verbeterd uiterlijk van de vulva. Klik hier om de samenvatting van deze klinische studie te lezen.  

Wellicht is het een fijne optie om te proberen nu je al een tijdje geleden moeder bent geworden? Soms brengt moeder natuur niet alles meer perfect terug in balans en kun je wel een beetje hulp van buitenaf gebruiken. De Silk’n Tightra biedt in dat geval een prachtige uitkomst! De Silk’n Tightra is o.a. verkrijgbaar bij Silkn.eu

Hier kun je een filmpje bekijken van een tevreden gebruikster van Silk’n Tightra:

Tags: Vagina, Vrouw,

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

0 leden zijn nu online
    Aanmelden