De Negenmaandenbeurs is weer begonnen!

De Negenmaandenbeurs is weer begonnen!

Woensdag 15 februari was het weer zover: de jaarlijkse Negenmaandenbeurs in RAI Amsterdam! Het vierdaagse event staat dit jaar helemaal in het thema van empowerment voor alle papa's en mama's en wij gingen langs bij de opening.  

Speciaal voor jou hebben wij de leukste activiteiten van uitproberen en inspireren, tot leren en innoveren op een rijtje gezet! Dit jaar is er weer een overweldigend aanbod aan informatie en producten.  

Thema: alle ballen hooghouden 

Dit jaar is het thema: 'alle ballen hooghouden'. Bezoekers konden ook daarom een spetterende opening verwachten met niemand minder dan voormalig profvoetbalster Anouk Hogendijk. In samenwerking met Mama Deli kregen de bezoekers een korte introductie en eigenaresse Mariëlle Smit en Anouk vertelden vol enthousiasme wat over de diepvries babyhapjes. Vervolgens konden we zien hoe de oud-voetbalster een balletje over ging koppen met niemand minder dan Bas Smit en werd er welgekozen een hooghoud balspel gedaan door een stel uit het publiek. Spoiler alert: het was gelijkspel! Tot slot werd er in volle glorie confetti de lucht in geschoten. De Negenmaandenbeurs was hierbij officieel geopend. 

Alles wat een modern mommy en haar baby nodig hebben 

Na deze creatieve en welbedachte opening kon je je in maar liefst drie hallen onderdompelen in de wereld van zwangerschap, baby's en alles wat een modern mommy nodig heeft. In elke hal was een verschillend aanbod aan producten, informatie en meet en greets! Van (was)bare luiers, babyhapjes, kinderwagens, babykleding tot optredens van Kikker, Nijntje, Kim-Lian van der Meij die uit haar boeken voorleest, tot meet & greets met verschillende BN’ers zoals voormalig Miss Universe Nederland Kim Kötter en Bobbi Eden. Je verveelt je je dus geen enkel moment!  

En als je goed oplet, kom je vast nog wel een zwangere BN’er of bekende kersverse ouder tegen zoals presentator en zanger Jan Versteegh, actrice Stijn Fransen of voormalig hockeyster Naomi van As. 

Deskundig advies 

Ook zijn er twee ruimtes waar masterclasses worden gegeven door diverse deskundigen. Om een paar masterclasses te noemen die op verschillende momenten en meerdere dagen worden gegeven: 'Hoe om te gaan met de emoties van je kind?’, ‘Een vliegende start voor borstvoeding’, 'Hoe vind je een goed slaapritme voor je baby’, 'Momshaming op de werkvloer’, ‘Kolven: wanneer en hoe', ‘Hoe bescherm je de huid van je kleine?’ en nog veel meer.

negenmaandenbeurs

Uitproberen 

Welke bak-/mamafiets of kinderwagen is nu ideaal? Je kunt op de Negenmaandenbeurs van alles en nog wat uitproberen op speciale kinderwagen parcours én fietsparcours. Zien we daar nu Kim-Lian van der Meij langsfietsen?

Negenmaandenbeurs

Wil je zelf ook nog inspiratie opdoen en producten uitproberen? De Negenmaandenbeurs duurt nog tot en met zaterdag 18 februari. Tickets zijn online verkrijgbaar. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50