De leukste evenementen met kids op zondag 2 september

De leukste evenementen met kids op zondag 2 september

Weet je even niet meer wat je in het weekend met de kids kunt doen? Gelukkig wordt er elk weekend van alles georganiseerd! Deze activiteiten staan er voor aanstaande zondag 2 september gepland. We kennen helaas niet alle evenementen voor kinderen in het land, maar tips zijn van harte welkom!

Big Picnic in ARTIS

Dit weekend kun je verschillende geuren en smaken van de bloemen en kruiden uit de eetbare tuin ontdekken tijdens een rondleiding door de tuinman. Bij mooi weer kun je picknicken op het veldje of lekker luieren onder de bomen in de zitzak. In de Muziektent spelen studenten van het conservatorium van Amsterdam. De rondleiding van de ARTIS-tuinman start om 12.00 en 15.00 uur. Bekijk het evenement hier.

Playtime!

Jullie brunchen, de kinderen spelen. Klinkt ideaal toch? Bij 5&33 in Amsterdam kun je genieten van een uitgebreide brunch met cocktails terwijl er professionele nanny’s letten op de kinderen. Dit kost € 25 p.p. inclusief de nanny’s. Bekijk het evenement hier.

Ouder-kind Ontdekkingstocht

Dit evenement is speciaal bedoeld om de band tussen ouder en kind te versterken. Heb je dus wat quality time nodig met een van je kinderen? Doe dan mee aan de ontdekkingstocht op het NDSM-terrein in Amsterdam. Je kunt kiezen uit de speurtocht voor twee verschillende leeftijdsgroepen: 5-8 jaar of 9-13 jaar. Uitgangspunt is dat je hem als vader/moeder doet met 1 kind of maximaal 2. Dan heb je de meeste aandacht voor elkaar. Bekijk het evenement hier.

Sunday Market September edition

Een terugkerend evenement in het Westerpark in Amsterdam, maar daarom niet minder noemenswaardig. Dit evenement is namelijk kindvriendelijk dus leuk voor ouder en kind. Bekijk het evenement hier.

Scheltema Kids Knutselmiddag!

Iedereen is welkom bij het knutseluurtje bij Scheltema. Alle stiften, schaartjes, prittstiften liggen klaar. Creatief doen, op de tweede etage bij de kinderboeken! Bekijk het evenement hier.

Open Dag Vondelpark Koeienweide

Alweer de laatste open dag van het jaar. De hele dag zijn er gratis rondleidingen op de koeienweide in het Vondelpark onder begeleiding van een van de natuurgidsen. Bekijk het evenement hier.

DJ Workshop voor kids (7 tm 12 jaar)

Wil jouw kind DJ worden? Meld hem dan aan voor deze te gekke workshop in Blijburg Aan Zee. Tijdens deze inspirerende middag leren de deelnemers de basic skills van het dj'en zoals de maat tellen, beatmatchen, scratchen en mixen. Bekijk het evenement hier.

1 Jaar HoW : Play

Een dag voor het hele gezin bij House of Watt in Amsterdam! Kindertheater, eten, danslessen, buitenspelen, proefjes doen, kapla-torens bouwen, bordspellen en nog veel meer activiteiten. Bekijk het evenement hier.

Kindervoorstelling 'Over een kleine mol die..'

Een hilarische slapstickvoorstelling voor twee jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch bij Metaal Kathedraal in Utrecht. Bekijk het evenement hier.

Disney Junior Party!

Nog een evenement in Utrecht. Disney Junior Party is een interactieve bioscoopbeleving: alle kinderen worden aangespoord om mee te zingen en te dansen. Twee uur lang stilzitten is dus niet de bedoeling! Speciaal voor de Kleuterbios wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Bekijk het evenement hier.

Beachparty in speeltuin de Watergeus

Het jaarlijkse eindfeest van de zomervakantie in Speeltuin de Watergeus in Utrecht met als thema BEACHPARTY! Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Bekijk het evenement hier.

Kleuterbios

Woon je in de provincie Zeeland. Dan kun je dit weekend naar de Kleuterbios, speciaal voor de allerjongste filmfans. Er wordt ook lekker gekleurd, geschminkt en alle kinderen krijgen een goodie en een echt filmdiploma. Kortom het zal een onvergetelijke bioscoopervaring zijn voor de allerjongste filmhelden. Bekijk het evenement hier.

Wat gaan jullie dit weekend doen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija was online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en dreumes Norah (oktober 2019) en baby Hunter (mei 2021). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50