De laatste keer seks? Ik kan het me niet herinneren

De laatste keer seks? Ik kan het me niet herinneren

Op de Engels Facebookpagina 'Breastfeeding Mama Talk' vertelt moeder Kristy over haar (seks)leven nu ze jonge kinderen heeft. Want als het al bestaat, dan is het meestal niet meer zo frequent als vroeger. Makkelijker is het er sowieso niet op geworden met een peuter die continu op je klimt en een baby die constant aan de borst wil. 

Wanneer was de laatste keer?

"Wanneer was die laatste keer eigenlijk, dat we intiem waren? Proberen om tijd voor ons samen in te plannen is een enorme uitdaging. Een spontane vrijpartij in de douche overdag zien we zeker wel zitten maar schiet er steeds bij in. Het kan vooralsnog niet echt kwaad, we zijn geliefden maar ook beste vrienden. Maar toen we laatst samen onder de douche belandden liep het allemaal toch iets anders dan verwacht."

Omsingeld door speelgoed

"Ik snelde naar de slaapkamer en zette een romantisch muziekje op. Ik vond nog ergens een aansteker van mijn verjaardagsfeest twee jaar geleden, en stak wat kaarsjes aan. Ook deed ik mijn uiterste best om sexy te zijn ook al ziet mijn lichaam er nog niet uit zoals voor de zwangerschap. Maar, hij mijn lief houdt van iedere centimeter, dat weet ik. We stappen samen onder de douche - die trouwens snel weer koud wordt omdat de kinderen al het warme water hebben opgebruikt.

Terwijl we onszelf verliezen in een passionele kus, horen we om de 30 seconden fantoomschreeuwen van onze kinderen. Ik verzet mijn voet, en we schrikken ons rot van een luide "SQUEEEEEK!". Ik vervloek de speelgoeddolfijn die nog op de grond ligt. We proberen met man en macht om de stemming erin te houden, maar dan zien we alle speelgoedletters rondom ons. We zijn letterlijk omsingeld. Dan wordt het ons te veel en gieren we het uit van het lachen. En dus nemen we maar gewoon een spontane foto zodat we ons altijd blijven herinneren hoe gek het ouderschap kan zijn,"

Kun jij je nog herinneren wanneer je voor het laatst seks had?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

4 leden zijn nu online
Aanmelden