De laatste keer seks? Ik kan het me niet herinneren

De laatste keer seks? Ik kan het me niet herinneren

Op de Engels Facebookpagina 'Breastfeeding Mama Talk' vertelt moeder Kristy over haar (seks)leven nu ze jonge kinderen heeft. Want als het al bestaat, dan is het meestal niet meer zo frequent als vroeger. Makkelijker is het er sowieso niet op geworden met een peuter die continu op je klimt en een baby die constant aan de borst wil. 

Wanneer was de laatste keer?

"Wanneer was die laatste keer eigenlijk, dat we intiem waren? Proberen om tijd voor ons samen in te plannen is een enorme uitdaging. Een spontane vrijpartij in de douche overdag zien we zeker wel zitten maar schiet er steeds bij in. Het kan vooralsnog niet echt kwaad, we zijn geliefden maar ook beste vrienden. Maar toen we laatst samen onder de douche belandden liep het allemaal toch iets anders dan verwacht."

Omsingeld door speelgoed

"Ik snelde naar de slaapkamer en zette een romantisch muziekje op. Ik vond nog ergens een aansteker van mijn verjaardagsfeest twee jaar geleden, en stak wat kaarsjes aan. Ook deed ik mijn uiterste best om sexy te zijn ook al ziet mijn lichaam er nog niet uit zoals voor de zwangerschap. Maar, hij mijn lief houdt van iedere centimeter, dat weet ik. We stappen samen onder de douche - die trouwens snel weer koud wordt omdat de kinderen al het warme water hebben opgebruikt.

Terwijl we onszelf verliezen in een passionele kus, horen we om de 30 seconden fantoomschreeuwen van onze kinderen. Ik verzet mijn voet, en we schrikken ons rot van een luide "SQUEEEEEK!". Ik vervloek de speelgoeddolfijn die nog op de grond ligt. We proberen met man en macht om de stemming erin te houden, maar dan zien we alle speelgoedletters rondom ons. We zijn letterlijk omsingeld. Dan wordt het ons te veel en gieren we het uit van het lachen. En dus nemen we maar gewoon een spontane foto zodat we ons altijd blijven herinneren hoe gek het ouderschap kan zijn,"

Kun jij je nog herinneren wanneer je voor het laatst seks had?

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


 • Ginette87

  Eerlijk gezegd weet ik het niet meer 🙈

  Mijn libido is tijdens de zwangerschap onder de 0 gedaald. Af en toe probeer ik me er toe te zetten maar dan wordt de kleine in mijn buik erg druk. Op de een of andere manier ben ik dan mijn libido helemaal kwijt 🤣 Mijn partner begrijpt het wel, maar heeft het wel moeilijk af en toe...

 • MoodSwing

  Toen er een 2e streep op de test kwam te staan verloor mijn vent zijn libido. Tenminste voor hem is de gedachte (kopstoten óf roeren bij -inplaats van ei) toch een hele ongemakkelijke.

  Laten die hormonen met mijn libido wel heel wat goeds doen. Dus buiten de hormonen die in mijn kop 't hoogtepunt bereiken doen ze dat ergens anders ook wel eens. In gefrustreerde vorm.

  Heb mezelf er de eerste weken erg druk om gemaakt maar nu maar bij neer gelegd. Kan hem moeilijk dwingen. (Links met info helpt niet even als verloskundige vragen)

 • Soccer-Mom

  Wat deed de telefoon onder de douche 🤔

 • lispeltuut

  Ik ga ervanuit dat ze deze gepakt hebben toen ze het kodakmoment zagen

 • Onemoredream

  Gisteravond..

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50