De gekste zwangerschapscravings: kauwen op een badspons?

De gekste zwangerschapscravings: kauwen op een badspons?

Altijd leuk om te lezen wat voor gekke zwangerschapscravings andere moeders in spe hebben. Op Mumsnet kwamen er weer zeer opvallende voorbij. Herkenbaar of totaal niet?

Een moeder opende op Mumsnet een topic met de vraag naar ‘Zwangerschapscraving, gewoon voor de leuk’ en ik heb wat gekke dingen gehoord en zelf meegemaakt tijdens mijn eigen zwangerschappen (een Bossche bol met een haring met uitjes tegelijkertijd graag), maar hier kwam wel weer hele opvallende reacties op.

HabbyHadno: “Kauwen op badsponzen. Gelukkig verdween die drang toen de baby er was.”

The HobbitMum: “Mijn vreemdste craving was koude spaghetti met vanille ijs. Ik deed dan de tomatensaus over het ijs als een sausje. Bleh!”

DaisyBlameless: “Witte krijtjes, honderden…”

Lees ook:
De gekste dingen waarnaar je verlangt als je zwanger bent

SarahBeeney: “Ik beet de hele avond lang op ijsklontjes. Elke avond gingen er wel een paar bekers met ijsklontjes doorheen.”

Bubbaduck: “Ik had een enorme trek in bier. Niet om te drinken, maar om aan te ruiken.”

shotgun1: “Ik had een enorme behoefte aan suiker. Zo met een lepel uit de suikerpot. Ik limiteerde mezelf tot maximaal 4 lepels per dag.”

BlueJava: “Pizza met zwarte bessen!!!”

eemee: “Waspoeder. Gewoon om te ruiken. Ik wilde het liefst een zakje meenemen naar werk, maar besefte me dat het misschien een beetje raar zou overkomen als ik op mijn werk aan witte poeder snuif.”

Wat was jouw gekke, maar dan ook echt hele gekke zwangerschapscraving?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50