Deze foto's móet je zien: de eerste schooldag is zwaar!

Deze foto

Dat de eerste schooldag een heftige is, weten we allemaal. Het is erg leuk om je nieuwe vriendjes weer te zien na een lange zomervakantie, maar het valt toch tegen om weer vroeg uit bed te gaan en opeens weer allerlei dingen te móeten.

Veel kinderen starten deze week, of volgende week weer met het nieuwe schooljaar. We weten dus allemaal wat we kunnen verwachten. En zo niet? Let dan maar goed op!

De foto's die Amerikaanse moeder Kelly O'Brien maakte voor- en na de eerste schooldag van haar schattige dochtertje Franky geven perfect weer zwaar de eerste schooldag kan zijn. Kijk even mee!

Daar is ze dan, lieve Frankie in haar donkerblauw tutu. In haar haar zit een strikje en ze glimlacht blij: ze heeft er zin in. 

En deze foto maakte Franky's moeder aan het einde van de middag, toen ze met de schoolbus weer thuisgebracht werd. Haar haar is door de war, van het strikje is niets meer te bekennen en haar ogen staan verwilderd. Nog zo'n tien maanden, lieve Franky. Dan is het weer zomervakantie ;-)

Hebben jullie kinderen ook zo'n zin om weer naar school te gaan?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

8 leden zijn nu online
Aanmelden