De 5 populairste buggy’s van Babyveilig

De 5 populairste buggy’s van Babyveilig

Als jonge ouder heb je veel te kiezen. En dat geldt ook voor een buggy of kinderwagen. Als je kleintje wat meer uurtjes wakker is dan is het tijd om je baby kennis te laten maken met de wereld om haar of hem heen. De tijd is dan rijp om samen eens lekker op pad te gaan met de buggy. Dit is ideaal als jullie samen flexibel en veilig op pad willen gaan. Dat kan voor je dagelijkse bezoekje aan de supermarkt, een wandelingetje langs een speeltuin of een bezoekje aan een vriendin de overkant van de straat. Een buggy leent zich uitstekend voor een comfortabele wandeling van A naar B. En ondertussen kijkt je kleintje vast zijn ogen uit. Hieronder bespreken we de 5 populairste buggy’s van Babyveilig.

1. Babyzen Yoyo, speels en dynamisch
De Babyzen Yoyo is een ideale buggy als je graag flexibel en dynamisch op pad gaat. De Yoyo buggy kun je namelijk heel compact in- en uitklappen en is heel eenvoudig te manoeuvreren. Dat is met name handig als je veel met het openbaar vervoer reist en hierdoor je tijd beperkt is. Houd je bovendien van wat extra’s? Dan is de babyzen Yoyo+ buggy de juiste keuze voor jou. Door de unieke combinatie van een buggy én een autostoeltje kun je de buggy in een handomdraai aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Het stijlvolle ontwerp, de trendy kleuren en de slimme accessoires zoals een zonnescherm of warme voetenzakjes zorgen ervoor dat de Yoyo een uiterst comfortabel en modieus vervoermiddel is.

2. Easy Walker,  flexibel op pad

De Easy Walker is een moderne, flexibele kinderwagen waarmee je heel goed uit de voeten kunt. Deze buggy wordt ongekend hoog gewaardeerd. In 2018 is de Easy Walker door de consumentenbond uitgeroepen tot ‘het Beste uit de test’ en ‘Beste koop’. Wanneer je kleintje de kinderwagen ontgroeit, ben je toe aan de volgende stap. De Easy Walker buggy is een praktisch ontworpen buggy waarin je kleintje lekker kan liggen maar ook goed om zich heen kan kijken als jullie op pad zijn. Een goede buggy moet voldoen aan de eigenschappen veiligheid en comfort. Deze multifunctionele buggy is geschikt voor een pasgeboren baby tot aan wat grotere kinderen met een gewicht tot 20 kilo. De stoffen zijn zacht, is eenvoudig te bedienen met een voetrem en voorzien van een zonnekap en regenhoes. Verder kun je de Easy Walker Harvey aanvullen met bijvoorbeeld een handige reiswieg met warme voetenzak.

3. Cybex, licht en smart
Als je op zoek bent naar een buggy die vooral licht en smart is, dan is Cybex wellicht een merk voor jou. Naast een fraai ontwerp, beschikt deze buggy over een handig draaibaar zitje, een traploze ligfunctie en een heel slim vouwmechanisme. De buggy neemt hierdoor slechts weinig ruimte in beslag als deze in de kofferbak meeneemt. De vier wielen zijn voorzien van een comfortabele vering zodat je overal met je buggy kunt wandelen, van ruige bospaadjes tot aan hobbelige stoeptegels, je kleintje kan ongestoord van de omgeving genieten.

4. Recaro & Co, kies bewust
En als je van stijl houdt, is de Recaro misschien de juiste buggy voor jou. Deze lichtgewicht buggy heeft een moderne uitstraling en uitstekende vering. Je kunt kiezen uit de Citylife, ideaal voor als je in de stad woont. Deze buggy stuurt heel soepel en is zeer wendbaar. Heel fijn voor krappe bochten tussen de drukte door. Of je kiest voor de Recaro Easylife. Deze buggy is door z’n vering heel geschikt op oneffen terrein zoals in het bos.

5. Doona, autostoeltje en buggy in één
De Doona is een ingenieuze buggy. Het is van oorsprong namelijk een autostoeltje maar biedt daarbij een volledig geïntegreerde mobiele oplossing. Het is uniek in zijn soort.
Je hoeft dus nooit meer apart een buggy mee te nemen. Met de Doona houd je dus altijd genoeg ruimte in de kofferbak over. Dus als je op reis gaat en je ook nog een auto gaat huren heb je aan de Doona genoeg. Deze buggy is vervaardigd volgens de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. De Doona wordt tegen de rijrichting ingeplaatst en is geschikt voor kinderen tussen 1,8 en 13 kg. De vakantie-editie wordt bovendien standaard geleverd met leuke accessoires zoals bijpassende schoudervullingen, een navy stoelhoes, bruine kunstleren stuurhoes en een limited edition Doorna Essetials-tas.

Weet jij inmiddels al welke buggy het best bij jouw levensstijl past?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50