Dat zien we niet vaak: kinderen Beyoncé voor even in de spotlights!

Dat zien we niet vaak: kinderen Beyoncé voor even in de spotlights!

De 9-jarige dochter en de 3-jarige tweeling van Beyoncé maken een zeldzame opwachting in een commercial voor de kledinglijn Ivy Park Rodeo, een samenwerking tussen de zangeres en Adidas.

De oudste dochter, Blue Ivy, is hand in hand samen met haar moeder te zien in een roze hoodie en een legging met koemotief. De tweeling Rumi en Sir is samen hun moeder in de ring te zien met vuurwerk.

beyonce kinderen

Lees ook
Hilarisch: ouders doen de iconische Beyoncé-foto's na

Zelden in het openbaar

De kinderen worden zelden in het openbaar getoond, dus de reacties zijn lovend. Zo is de 9-jarige Blue Ivy al bijna net zo groot als haar moeder.

Onlangs was Beyoncé ook te zien in de volwassen collectie van Ivy Park Rodeo dat volgens een persbericht “is geïnspireerd op de onnavolgbare en onmiskenbare stijl van zwarte cowboys en cowgirls”.

Bron: Today.com, beeld: Youtube

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50