Daar is hij dan....

Daar is hij dan....
  • in Moeder
  • 0
  • 1848
  • 25/07/2019

Beteuterd hang ik de telefoon op, nu is hij eindelijk eens op tijd...maar met rotnieuws. Shane is niet aangenomen op de school waar we hem zo graag op hadden gezien. Moeilijk verhaal, want nee we hebben hem niet de "waarheid" verteld, maar ondanks onze reden was meneer toch enigszins teleurgesteld.

Al gauw herpakte hij zich, maar mama dan kan ik toch gewoon met de klas mee naar groep 5 naar juf Y. en juf N. ,, Ja lieverd, dat kan zeker, tenzij...." snel slik ik de woorden in. Laten we maar even kijken hoe het gaat... We hebben het even naast ons gelegd en gaan even in alle rust verder op zoek. De teleurstelling heeft snel plek gemaakt voor onbegrip, want ja...het ligt niet aan hem, maar aan een breder beeld. En weten jullie, hun zwaktebod..maar het maakt mij wel een beetje boos.

Hoe dan ook, bijna zomervakantie...bijna even rust..en bijna alsnog spannende tijden, maar daarover snel meer. Emery is inmiddels twaalf jaar oud, sluipt langzaam richting een nieuwe fase, de brugwup. In gedachte vind ik het nog raar, ze blijft toch mijn kleine meid. Maar goed van dat baby'tje is niets meer over. Ondertussen is Paige ook al een half jaar oud, superzen en een blije tevreden baby...ik kan niets anders zeggen dat het vliegt.

Lieverds, geniet allemaal van jullie vakantie en als ik weer wat te melden heb, dan meld ik mij weer :D

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Maandenlang schreef ze onder het pseudoniem 'Nummer-drie-op-komst', omdat ze in alle rust van haar zwangerschap wilde genieten. Maar nu ze is bevallen mag de hele wereld mee genieten van haar belevenissen! Sharon, onze BabyBytes-admin, die orde houdt op ons druk bezochte forum en toezicht houdt op onze forumbloggers, is bevallen van een dochter en schrijft regelmatig over haar belevenissen als moeder.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50