Dé ideale manier om met je baby/klein kind te vliegen

Dé ideale manier om met je baby/klein kind te vliegen
  • in Baby
  • 1
  • 6730
  • 29/03/2018

Vind jij het een gedoe om met een baby of een klein kind te vliegen? Dat ze maar niet de juiste houding kunnen vinden om te slapen, dat je een lamme arm krijgt van een kind op schoot... Een vliegtuigmaatschappij in Nieuw-Zeeland heeft dé ideale manier gevonden om met een baby of klein kind te vliegen.

Je kunt natuurlijk een basket reserveren als je met een baby gaat vliegen. Dat is zo’n klein mandje bij de voorste economy stoelen dat aan het wandje hangt en waarin je kleine kan slapen. Maar soms zijn al die mandjes al gereserveerd of zijn ze überhaupt niet op een vlucht beschikbaar of is je kindje al te groot voor zo’n slaapplekje… Dan weet je dat de kans groot is dat het een zeer vermoeide vlucht kan worden: jij een lamme arm en je kind die maar niet de juiste slaaphouding kan vinden op je schoot.

Lees ook:
Hoe zorg je dat een vliegreis met je baby relaxt verloopt?

Dé oplossing

Een vliegtuigmaatschappij in Zeeland heeft daar de ideale oplossing voor gevonden: de Skycouch. Dat is een plek van drie economy stoelen naast elkaar waarbij het zitgedeelte van de stoelen zo plat kan worden gemaakt waardoor je baby, peuter of meerdere kleine kinderen kunnen slapen en jij ook je eigen ruimte hebt. Voor de baby is er zelfs een klein soort wiegje gemaakt. Wat wil je nog meer!

Kan dit alsjeblieft nog voor de zomervakantie bij álle vliegtuigmaatschappijen worden doorgevoerd?

Bron: HuffingtonPost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50