Chef's Special-zanger wordt weer vader

Chef
  • in Vaders
  • 0
  • 440
  • 28/05/2024

Joshua Nolet, de zanger van Chef's Special, maakte op Instagram bekend dat hij weer vader wordt. Zijn vriendin, Caroline, is zwanger van haar derde kindje.

Op Instagram maakte de zanger bekend dat er gezinsuitbreiding op komst is. Bij zijn post schrijft hij: “Als twee mensen elkaar héél lief vinden… Part lll. Coco wordt een grote zus. Sam een nog grotere broer. En wij zijn madly in love with this family.”

Zijn vriendin, heeft al een zoon (Sam) uit een eerdere relatie. Samen kregen ze in 2022 een dochter, genaamd Coco.

Tweede trimester

In Kekmama vertelt Caroline dat ze nog niet echt bezig waren met het feit dat ze in verwachting is: “Er gebeurde zoveel in de afgelopen weken (Joshua is herstellende van een acute hernia, red.), dat we eigenlijk nog helemaal niet zoveel aandacht hebben kunnen besteden aan het feit… dat ik zwanger ben! Misschien ook omdat het de derde is en we al twee kinderen hebben rondrennen. Je bent dan toch minder bezig met ieder klein dingetje wat in je lijf gebeurt. Ik ben wat vermoeider en emotioneler dan normaal, maar voel me verder goed. Ik zit nu in het tweede trimester.”

En dat Joshua blij is met de zwangerschap moge duidelijk zijn: “We waren we meteen over the moon. Dit wilden we zó graag, nog een kindje erbij.”

Lees ook:

Vader valt flauw bij bevalling en zijn verhaal gaat viraal
Hilarisch: vaders tijdens de bevalling

Beeld: Instagram

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50