Channing Tatum krijg extreme make-over van zijn dochter

Channing Tatum krijg extreme make-over van zijn dochter

Vaders hebben soms heel wat te verduren van hun kinderen. Zo ook acteur Channing Tatum, die we kennen van o.a. Magic Mike en Small Foot. Zijn dochter had iets heel speciaals voor hem in petto…

Wat gebeurt er als je dochter van 7 geblinddoekt is en aan de gang gaat met make-up? Het resultaat is te zien op de Instagram-pagina van acteur Channing Tatum. De 40-jarige acteur plaatste onlangs een foto van zichzelf nadat zijn dochter Everly hem een extreme make-over had gegeven. Ze was niet alleen in de weer geweest met make-up, maar had hem ook een manicure gegeven.

Lees ook:
De mommy make-over: weg met je hangborsten en flubberbuik

Make-over

Zie hier het resultaat:

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

2 leden zijn nu online
Aanmelden