Brits gezin verwelkomt 21e kind

Brits gezin verwelkomt 21e kind

Het grootste gezin van Engeland verwelkomt hun 21e kind. De kleine Bonnie Raye werd maarliefst binnen twaalf minuten geboren. Moeder Sue Radford (43) kreeg haar eerste kind toen ze veertien jaar oud was en ze is in totaal 811 weken zwanger geweest.

Woonsituatie

Het gezin woont in een omgebouwd verzorgingshuis dat tien slaapkamers heeft. Ze draaien naar eigen zeggen elke dag negen wasjes en er gaan dertig flessen wasmiddel per maand doorheen, meldt The Sun.

Eten

Gek genoeg geeft het gezin maar 340 euro per week uit aan boodschappen. Ze eten voornamelijk pasta of stoofpot met vlees van de lokale slager en groenten van de groenteboer.

Routine

Vader Noel (47) rijdt in een busje dat meer dan negen personen kan vervoeren en hij mag daarmee over de busbaan rijden. Zo kan hij de kinderen naar school brengen. Om zes uur is het tijd om in bad te gaan en om zeven uur liggen de jongste kinderen op bed. De wat oudere kinderen gaan om negen uur op bed. Sue en Noel hebben hun slaap ook nodig en liggen er om tien uur in.

Gelukkig

“Dat we 21 kinderen hebben, betekent niet dat we niet meer blij zijn met nog een kind. Het is nu even fascinerend als bij ons allereerste kind”, zegt Noel. Het stel zegt nu geen kinderen meer te willen, maar volgens The Sun zeiden ze dat ook na hun 20e kind.

Foto: Instagram

Wat is het grootste gezin dat jij kent?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (10) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50