Brigitte Nielsen (54) zwanger van vijfde kind

Brigitte Nielsen (54) zwanger van vijfde kind

Brigitte Nielsen is in verwachting van een kindje. De Deense actrice, die in de jaren ‘80 bekend werd bij het grote publiek, maakte dit zelf bekend op Instagram. Saillant detail: Brigitte is 54 jaar oud.

‘De familie wordt groter’, schreef Nielson bij de foto op Instagram. De vader van het ongeboren kindje is de 39-jarige Mattia Dessi met wie ze in 2006 in het huwelijksbootje stapte. De actrice trouwde in totaal vijf keer, onder andere met Sylvester Stallone.

Het is niet bekend wanneer de actrice uitgerekend is, maar op de foto lijkt de zwangerschap al in een redelijk ver gevorderd stadium. Brigitte heeft al vier zoons uit eerdere huwelijken.

Reacties

De reacties op Instagram zijn verdeeld. Sommige mensen feliciteren Brigitte, anderen reageren kritisch. ‘Heb je ook aan het kind gedacht?’, luiden een aantal opmerkingen.

Wat vind jij van een zwangerschap op deze leeftijd?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50