Blij babynieuws voor Martijn Fischer en Jan Versteegh

Blij babynieuws voor Martijn Fischer en Jan Versteegh

Na nieuws over Max Verstappen en Gordon Ramsay is er nu ook blij babynieuws voor acteur Martijn Fischer en presentator Jan Versteegh! En het werd allemaal bekend gemaakt in het nieuwe programma 6 Inside.

Martijn Fischer die we vooral kennen als zijn vertolking van André Hazes, is eind december vader geworden van zijn derde kind. De jongen werd geboren op 29 december en heet Mischa Ingmar. Moeder van het kindje is zijn vriendin Ingeborg. Voor haar is het haar eerste kindje. Uit een eerder huwelijk heeft Martijn al twee zoons.

Lees ook:
Kim Kardashian wordt voor de vierde keer moeder via draagmoeder

Jan Versteegh

Maar er werd meer bekendgemaakt tijdens het nieuwe tv-programma van SBS 6. Want Jan Versteegh, de presentator van het programma zelf, zette zichzelf ook in de schijnwerpers. Hij vertelde dat hij dit jaar vader wordt van zijn tweede kindje! Tijdens het programma liet hij een echo zien van zijn spruit. Wat het geslacht is, maakte hij nog niet bekend. Wel liet hij weten dat het eerste trimester voorbij is: “Er wordt niet meer gekotst in huize Versteegh.”

Foto: Alex Pasarelu via Unsplash

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50