Blij babynieuws: eerste Duncan na Songfestival is geboren

Blij babynieuws: eerste Duncan na Songfestival is geboren
  • in Baby
  • 3
  • 1732
  • 20/05/2019

Wordt Duncan nu een populaire naam nu Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival heeft gewonnen? Het kan zo maar zijn. In ieder geval is in Boxtel de eerste Duncan na het Songfestival geboren.

Tijdens de halve finale braken de vliezen bij Janske van Dinther en op de dag van de finale kwam haar zoon ter wereld: Hank Duncan Lucas van Dinther. Tegen AD.nl zegt  nieuwbakken vader Martijn dat ze elk jaar naar het Eurovisie Songfestival kijken, maar dat ze geen megafans zijn, wel liefhebbers. “We hadden het er de afgelopen dagen over. Eerst als grapje, maar het klinkt ook cool. Dus nadat bekend werd dat Duncan had gewonnen, hebben we snel zijn naam toegevoegd.”

Lees ook:
De betekenis van de naam Duncan

Halve finale

De jongen is in de nacht van vrijdag op zaterdag om 00:04 uur geboren. Janske: “Mijn vliezen braken tijdens de eerste halve finale, net toen Australië aan de beurt was. Ik moest me de ambulance mee naar het ziekenhuis.” Daar verbleef ze tot en met zondag.

Vader Martijn tegen RTLnieuws.nl: “Het Songfestival zat door deze bevalling heen verweven. Het is leuk om dat op deze manier aan ons zoontje mee te geven.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50