Binnenkort trouwen? De 5 privileges van de bruid!

Binnenkort trouwen? De 5 privileges van de bruid!

Zonder dat je dan meteen verandert in een 'bridezilla', heb jij als bruid nou eenmaal bepaalde privileges. Hoe leuk is dat?! Jij staat die dag in het middelpunt van de belangstelling en vooral het ochtendprogramma draait om jou. Welke privileges dit dan zijn? Lees snel verder.

Make-up
Vaak sta je al vroeg op om je make-up en haar te laten doen door een professional. Zorg dat je duidelijke afspraken hebt gemaakt en een proefmake-up hebt gedaan voor dé dag. Mijn tip? Kies make-up die bij je past. Als je in het dagelijkse leven weinig make-up draagt dan zou ik dat ook niet doen op je trouwdag. Laat je goed adviseren door de professional. Hij of zij kan jouw gezicht het beste beoordelen en de do's and don'ts met je delen. Nog een tip: als de visagist(e) weg is, zorg dan in ieder geval dat je een poedertje bij de hand hebt voor bij de fotoshoot om het glimmen tegen te gaan.

Haar
Het bruidskapsel is natuurlijk net zo belangrijk als jouw make-up. Kies iets wat bij je jurk en uitstraling van de dag past. Je kan er ook voor kiezen om het bij de ceremonie vast te dragen en juist bij het feest los te doen. Dat kan je hele look meteen veranderen. Heb je kort haar, dan is het vaak heel mooi als je een oorsieraad draagt (één, niet twee).

Assistentie
Wat heerlijk is, is dat er de hele dag voor je gezorgd wordt. Je hebt vaak niet die hutkoffer van een tas bij je, maar een subtiel tasje of juist helemaal niets. Je lipgloss en telefoon zitten dan bij de ceremoniemeester in de tas. Hij of zij zorgt dat je niets tekort komt op jouw dag. En die beste vriendin of je moeder zal je helpen met naar het toilet gaan. Afhankelijk van je jurk is dat nou niet het meest leuke van de dag, maar vooral Heul Erg Onhandig...

Op handen gedragen
Als je de hele dag hoort hoe mooi je wel niet bent ga je vanzelf stralen. En jouw man of vrouw is natuurlijk ook de allerknapste in dat mooie kostuum! Tevens heb je ‘ja’ gezegd tegen diegene waar je zo graag oud mee wilt worden. Dat doet iets met je. Het magische ja-woord betovert iedereen: of je nu gast bent of zelf gaat trouwen. Het is een erg intiem en mooi moment. Bovendien draagt jouw aanstaande je de hele dag op handen en kan hij niet stoppen met naar je kijken...

Weg dieet!
Eindelijk hoef je even niet meer op de calorieën te letten en kun je heerlijk genieten van wat de kok jullie voorschotelt. Een wijntje of biertje meer of minder maakt nu even niet uit. Vergeet af en toe ook niet dat heerlijke glas water te nemen, als je de volgende dag nog iets wilt herinneren van jullie dag!

Geniet met volle teugen! En heel belangrijk: bespaar niet op een goede foto- of videograaf! Dan kunnen jullie nog jaren nagenieten van die mooie dag.

Lees ook de vorige artikelen van Nicolette!

Tags: Trouwen,

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Mama-van-meisje

    Vooral dat advies van de fotograaf is erg goed. Wij hebben twee verschillende gehad omdat ze zo anders fotografeerden. 1 heel erg gestaged en de ander heel erg in het moment. Samen zijn het echt top foto s geworden.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50