Bijzondere ouders in Het Beste Voor Je Kind maken veel los

Bijzondere ouders in Het Beste Voor Je Kind maken veel los

Het nieuwe RTL-programma Het Beste Voor Je Kind maakt veel los. Zo gaat op Twitter het dak eraf, sinds vorige week dinsdag de eerste aflevering werd uitgezonden. Ook deze week was het weer raak en werd #hetbestevoorjekind trending. En niet helemaal onterecht: het was namelijk een spraakmakende aflevering. 

In Het Beste Voor Je Kind kunnen we iedere week drie gezinnen volgen die er een opmerkelijke opvoedingsstijl op nahouden. Alle ouders hebben maar één doel in hun achterhoofd: ze willen het beste voor hun kind. En het is mooi om te zien hoe de uitwerking van dat doel bij elk gezin zo verschillend is. 

Kardashians 

Zo konden we meekijken met het gezin van blogger Mounira, die voornamelijk aandacht had voor de uiterlijke vertoning. Haar kinderen stonden ingeschreven bij verschillende castingbureau's, ze liet de nageltjes van haar acht maanden oude dochter lakken bij een nagelstudio en ze organiseerde een over the top verjaardagsfeest voor haar vijfjarige zoontje. 

Hutje in het bos

Moeder Cathelijne woonde samen met haar man en dochter Lelie midden in het bos waar ze zo goed als zelfvoorzienend waren. Lelie zou niet naar school gaan maar thuisonderwijs krijgen. Daar waren ze eigenlijk al mee begonnen, aangezien ze bij elk huishoudelijk klusje betrokken werd. Ze mocht met haar gebrekkige motoriek helpen met het schillen van de aardappels en ging mee naar het werk van haar ouders om daar in de werkplaats met allerlei andere kinderen rond te hupsen. 

Geloof

In het gezin van moeder Joyce draaide alles voornamelijk om het geloof. Zij en haar man geven hun zes kinderen alle normen en waarden van de Heer mee. 

Een bijzondere aflevering met veel verschillende ouders die het beste met hun kinderen voor hebben. 

Hier is de aflevering terug te zien. 

Beeld afkomstig van RTLXL. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50