Bijzonder verhaal: zussen worden 20 minuten na elkaar moeder

Bijzonder verhaal: zussen worden 20 minuten na elkaar moeder

Hoe heerlijk is het als je tegelijkertijd zwanger bent met je beste vriendin? Of zelfs met je zus? Je kunt iedere mijlpaal, ieder hoogtepunt en iedere zwangerschapskwaal met elkaar delen.

Amerikaanse zussen Corey en Katie hadden het geluk tegelijk zwanger te zijn. En dat niet alleen: ze bevielen twintig minuten na elkaar van hun dochters! Op 10 augustus 2016 was Katie in het ziekenhuis aan het bevallen. Ze verwachtte dat Corey haar zou bijstaan met een fotocamera, maar niets was minder waar. Zij werd diezelfde middag namelijk opgenomen in het ziekenhuis voor een spoedkeizersnede. Beide zussen kregen hun gezonde dochters slechts een twintig na elkaar en beide zussen werden geholpen door dezelfde arts. Hun verhaal ging destijds meteen hartstikke viraal. 

Instagram

De moeders waren altijd al ontzettend hecht en hun band is alleen maar sterker geworden sinds de komst van hun kleine meisjes. Ze houden een succesvol Instagram-account bij met prachtige foto's van hun dochters. 

Inmiddels hebben beide meisje hun eerste verjaardag gevierd en hebben de moeders een update gepost van hun gezamenlijke zwangerschapsfoto (zie bovenstaande foto). Ze staan wederom op dezelfde locatie in dezelfde jurk, maar nu met twee prachtige meisjes op hun heupen. Ook is de foto van de twee jarige nichtjes schitterend. 

Samen moederen

"We zeggen zó vaak hoe ontzettend fijn het is om samen moeder te zijn!" vertelt Corey aan Babble. "Het is super handig om iemand dichtbij te hebben met een kind van exact dezelfde leeftijd. Niet alleen kunnen we bij elkaar terecht als we even willen ventileren over een zware nacht, tandjes die doorkomen, verkoudheden of andere ellende. Ook is het super handig dat als één van ons iets is vergeten, de ander dat vaak wel bij zich heeft."

Was jij tegelijk zwanger met een goede vriendin of zus?

Bron afbeelding: SO CUTE PHOTO BY BRENDEN BOGGS

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


 • Anna-76

  Leuk zeg. Bijzonder!!

  Mooie foto's ook

 • Happyfamily!

  Mijn zus en ik waren tegelijk zwanger. We scheelde een maand met de uitgerekede datum.... zij liep 2 wk overtijd, ik beviel 2 wk te vroeg...

  Mijn dochter nog net om 22.15 uur op 2 augustus, mijn zus om 02.00 uur 3 augustus..

  Onze meiden schelen dus amper 4 uurtjes!

  Maar ze hebben wel allebei hun eigen dag.

 • rlyblue

  Bij mijn oudste was de toenmalige vriendin van mijn broer tegelijk zwanger. Ik vond eht echter helemaaaal niet leuk. De omstandigheden van haar zwangerschap waren niet normaal. Nu vind ik het wel leuk dat de twee jongens maar 3 weken schelen. Ze kunnen zo leuk samen spelen!

  Bij de eerste was ik even samen zwanger emt een vriendin maar zij kreeg een miskraam. dat was ook niet leuk. Bij de tweede vertelde ik dat ik zwanger was en twee weken later vertelde een andere vriendin dat haar kansen op een tweede kindje wat ze zo enorm graag wilde geheel verkeken waren door de wet. Ook iets minder.

 • Nx4

  ik was bij de middelste samen zwanger met mijn vriendin onze meiden schelen bijna 2 weken.

  Dit keer zwanger met een andere vriendin , zij is 3 dagen na mij uitgerekend dus ik ben benieuwd wie er eerder gaat bevallen of dat we op de zelfde dag gaan bevallen. nog ong 19 weken wachten haha.

 • AnoA

  Ik ben twee keer tegelijk met mijn zus zwanger geweest. Onze kinderen scheelden beide keren minder dan een maand. Toen mijn zus op kraambezoek in het ziekenhuis kwam dachten ze dat ze kwam om te bevallen. 😂

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

5 leden zijn nu online
Aanmelden