Bijzonder verhaal: zussen worden 20 minuten na elkaar moeder

Bijzonder verhaal: zussen worden 20 minuten na elkaar moeder

Hoe heerlijk is het als je tegelijkertijd zwanger bent met je beste vriendin? Of zelfs met je zus? Je kunt iedere mijlpaal, ieder hoogtepunt en iedere zwangerschapskwaal met elkaar delen.

Amerikaanse zussen Corey en Katie hadden het geluk tegelijk zwanger te zijn. En dat niet alleen: ze bevielen twintig minuten na elkaar van hun dochters! Op 10 augustus 2016 was Katie in het ziekenhuis aan het bevallen. Ze verwachtte dat Corey haar zou bijstaan met een fotocamera, maar niets was minder waar. Zij werd diezelfde middag namelijk opgenomen in het ziekenhuis voor een spoedkeizersnede. Beide zussen kregen hun gezonde dochters slechts een twintig na elkaar en beide zussen werden geholpen door dezelfde arts. Hun verhaal ging destijds meteen hartstikke viraal. 

Instagram

De moeders waren altijd al ontzettend hecht en hun band is alleen maar sterker geworden sinds de komst van hun kleine meisjes. Ze houden een succesvol Instagram-account bij met prachtige foto's van hun dochters. 

Inmiddels hebben beide meisje hun eerste verjaardag gevierd en hebben de moeders een update gepost van hun gezamenlijke zwangerschapsfoto (zie bovenstaande foto). Ze staan wederom op dezelfde locatie in dezelfde jurk, maar nu met twee prachtige meisjes op hun heupen. Ook is de foto van de twee jarige nichtjes schitterend. 

Samen moederen

"We zeggen zó vaak hoe ontzettend fijn het is om samen moeder te zijn!" vertelt Corey aan Babble. "Het is super handig om iemand dichtbij te hebben met een kind van exact dezelfde leeftijd. Niet alleen kunnen we bij elkaar terecht als we even willen ventileren over een zware nacht, tandjes die doorkomen, verkoudheden of andere ellende. Ook is het super handig dat als één van ons iets is vergeten, de ander dat vaak wel bij zich heeft."

Was jij tegelijk zwanger met een goede vriendin of zus?

Bron afbeelding: SO CUTE PHOTO BY BRENDEN BOGGS

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50